Ridley Scott kizsigereli a régi klasszikusait

Már az is nagy meglepetést okozott, hogy Scott a Prometheusszal visszatért az Alien-filmekhez, de egy most elejtett információból arra gyanakszunk, hogy a Szárnyas fejvadász sincs biztonságban.
Amíg a tesója, Tony épp Sam Peckinpah életművét készül meggyalázni, addig Ridley ennél sokkal korrektebb: pusztán a saját régi munkáit próbálja kizsigerelni. Egy interjúban megemlítette, hogy szeretne visszatérni a Szárnyas fejvadász projekthez, de a terv még nagyon kezdeti stádiumban van. Még nem lettek bevonva írók, így Scott igazából azt se tudja, hogy egy remake, egy prequel vagy egy folytatás születik majd a dologból, de állítása szerint egyik verzió sincs kizárva. A 3D-t szinte garantáljuk, Harrison Fordban pedig reméljük akad annyi jó ízlés, hogy nem adja a nevét ilyesmihez. Higgyük el, rajta kívül is lesz jelentkező bőven… 
 
 
(empireonline) 
2011.08.19
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.