Kedvenc helyek

The Beach Boys: 44 év után végre megjelenik a Smile

A legendás zenekar még a hatvanas években kezdte el készíteni csúcsművének szánt lemezét, de csak mostanra, 44 évvel később készült el vele.
A Beach Boys a hatvanas évek közepén kezdte el megírni a Smile című lemezt, ám Brian Wilsonék képtelenek voltak befejezni az albumot, amely végül a zenekar feloszlásának fő oka lett. Bár Wilson 2004-ben elkészítette a saját verzióját, az már nem a Beach Boys nevén jelent meg.

Az együttes még élő tagjai (Wilson mellett Al Jardine és Mike Love) most együtt is befejezték a munkát, és az eredeti felvételek felhasználásával elkészült az "igazi" Smile, ami "megközelítőleg az a lemez, ami az eredeti elképzelésekben szerepelt". 

Az anyag dupla CD-n, dupla vinylen, és több féle box setként is forgalomba kerül, különböző kiegészítésekkel, demókkal, eltérő verziókkal (a legdrágább kiadványhoz még egy szörfdeszka is jár).


(NME)
 
2011.08.31
|


Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.