Kedvenc helyek

ARP 101 és Dimlite az A38-on

Budapest, A38 Hajó, 2011. szeptember 23. 23:00
Ha unod már a nagy hájppal legjobbnak titulált bulikat, akkor vond ki magad és dobd be! Ne ülj fel a szövegnek, csekkold a szituációt. A hajón az elektronikus szcéna krémje ad közönségtalálkozót.
Itt és most direkt nem írjuk le, hogy ez lesz az ősz legjobb bulija, pedig de, legalább is jócskán közelíti azt. Az ügyben, hogy a különféle, korábban egymással köszönőviszonyban sem lévő műfajok összegabalyodjanak, minden kétséget kizárólag az elektronika előretörése tette a legtöbbet. Ezen az estén is ez történik. Gabalyodás.
 
Az angol ARP 101 kicsattanó hiphop boogiet tol, persze jó tömény elektronikával itatva át azt. Laza, és bólogatós, vicces és zúzó. Persze nem ők lesznek az egyedüli felvonulók az estén. Semmiben nem marad le tőlük a svájci úriember, Dimlite sem. Stiláris sokszínűségével (melyben az experimentális hiphop és a fúziós elektronika kergeti egymást) csak extravagáns előadásmódja vetekszik. Itt lesz még Cadik is, aki már rég nem szorul bemutatásra, hiszen az egykor még az Anima Sound System mellett ténykedő srác mára az ország egyik vezető lemezlovasává avanzsált. Jungle, d'n'b, hiphop a terítéken. Az éjszaka további arca Vanis, aki kajak big beattel keveri fel a jazzt.
Radics Gábor
2011.09.05
|


Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.