Kedvenc helyek

Szigetes koncertjéről készített klipet a White Lies

Az idei Sziget fesztiválon adott koncertje képi anyagát használta új videoklipjében a White Lies. A brit indie rock trió a The Power & The Glory című dalához választotta ezt a megoldást.

Kapcsolódó cikkek

A White Lies az idei Sziget egyik főzenekaraként lépett fel, a fesztivál zárónapján, augusztus 14-én utolsóként állt a közönség elé. Az együttes nagyon sikeresnek értékelte a koncertet, ezt mutatja, hogy a The Power & The Glory című dal új klipjében a Szigeten készült felvételek láthatóak.
 
A White Lies tagjai - Harry McVeigh (ének, gitár), Charles Cave (basszusgitár, vokál) és Jack Lawrence-Brown (dob) - rövid budapesti tartózkodásuk alatt számos interjút adtak, és rendkívül jó benyomást tettek a szervezőkre és a rajongókra egyaránt. 
 
A 2007-ben alakult White Lies eddig két stúdióalbumot adott ki: a brit listákon rögtön az élre kerülő To Lose My Life... 2009-ben, a Ritual idén januárban jelent meg.
 
 
2011.09.14
|


Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.