Kedvenc helyek

Idén is megünnepeljük a zene világnapját

Amatőr és profi előadók, együttesek jelentkezését várják a zene világnapjára, október 1-re a szervezők; a szerencsések több budapesti helyszínen mutatkozhatnak be.
A zene világnapján, október 1-jén az elmúlt évek hagyományait folytatva több budapesti közterületen, változatos stílusú élőzenével várják a járókelőket a szervezők. Idén nemcsak a szervezők által választott, hanem bármilyen stílusú és formációjú amatőr vagy profi együttes is felléphet a világnap alkalmából rendezett eseményen. Erre egy castingot írtak ki, amelyre hétfő délig lehet jelentkezni a Facebookon a színpadok valamelyikére. 
 
A Zeneakadémia Wesselényi utcai új épülete mellett még négy helyszínen, a Deák téren, a Liszt Ferenc téren, a Blaha Lujza téren és a Nyugati téren számtalan stílusban várják az előadók az érdeklődőket. Az itt felállított színpadokon 11 órától egészen este hatig szól majd a zene, az összes program ingyenesen élvezhető. 
 
A programok iránt érdeklődők az élményen kívül a világnap "útlevelével" valódi kulturális nyereményekkel is gazdagabbak lehetnek. Aki legalább két pecsétet összegyűjt a zene világnapja színpadainál, majd az útlevelet bedobja az erre a célra kihelyezett gyűjtőládába, részt vesz a világnap partnerei által felajánlott nyeremények sorsolásán. 
 
2011.09.25
|


Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.