Ments meg egy négyzetmétert a Tünet Stúdióból!

A Tünet Együttes hajléktalanná válhat, vele együtt a Tünet Stúdiót már belakó alkotók és társulatok is elveszíthetik próbahelyüket. Ha vannak közös élményeitek, legyen „közös” az otthonunk is, ments meg egy négyzetmétert a Tünet Stúdióból.
A Tünet Együttes 2011 márciusa óta üzemelteti a korábban L1 Táncművek néven működő helyet, amely a hazai táncélet több generációjának adott próbalehetőséget az elmúlt egy évtizedben. A Tünet Stúdió a társulat otthona, létezésének, működésének központja, darabjaik születésének helyszíne. 
 
A Tünet Együttes a próbahelyet önerőből bérli és menti meg a tánc- és színházi szakma számára, a VI os kategóriában regisztrált alkotók és társulatok ugyanis kedvezményesen dolgozhatnak a termekben, és céljuk hogy a jövőben ingyen tehessék ugyanezt. A későbbiekben szeretnék a stúdiót komplex művészeti és rezidenciaközponttá alakítani, teret adni műhelymunkáknak és tréningeknek, de jelenleg a hely fenntartása is gondot jelent számukra, mivel a társulat állami támogatása az elmúlt két évben folyamatosan csökkent, a stúdió üzemeltetésének költségei és az egyre szűkülő állami források miatt jelenleg 12 millióval jut kevesebb pénz a társulat működésére, mint két éve. 
 
Támogatási lehetőségek
 
1 m2 havi „bérleti díja” 2000 Ft, egy évre pedig 24 000 Ft-ért tudhatod magadénak a Tünet Stúdió 1 m2-ét. (Az összeg a bérleti díjat, a rezsit, a stúdióval kapcsolatos egyéb kiadásokat fedezi.) 
Természetesen több m2-t és több hónapra is „bérelhetsz”, ezzel támogatva a társulat munkáját és fennmaradását.  
 
Banki átutalással vagy postai csekken történő befizetéssel is segíthetsz. 
A Tünet Nonprofit Kft. számlaszáma: 11702036-29906060 
A közlemény rovatba a következőt írjátok: „Adj teret” adomány 
 
Hogyan lehetsz a Tünet Stúdió virtuális bérlőtársa? Erről és a felhívásról további részletek a honlapon, ahol folyamatosan nyomon követheted, hogyan alakul a bérlőközösség, hogyan lakják be, ezzel mentik meg az adományozók a teret: www.tunetstudio.hu 
 
Akik eddig a Tünet Stúdióban dolgoztak: a japán Fai Fai Társulat, Duda Éva Társulat, Negatív Varieté, Pataky Klári, Műhely Alapítvány, Dózsa Ákos, Góbi Rita, Nagy Csilla 
2011.10.05
|


Játék
A londoni Rory Ingham zavarba ejtően fiatal, ám máris a lábai előtt hever a szcéna. A 21 éves harsonás nemcsak hogy kiváló zenéket ír, de producerként is jeleskedik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.