VI. LIFT (Leszbikus Identitások Fesztiválja)

Lázadó leszbikusok
Budapest, Művész mozi, 2011. október 24-28., Merlin Színház, 2011. okóber 29.
Idén hatodik alkalommal szállhatsz be a Labrisz Egyesület LIFT-jébe, ahol a maguk módján lázadó leszbikusokkal találkozhatsz filmvásznon, műhelyeken, képzőművészeti alkotásokon, na és persze személyesen is!
A Művész moziban hétfőtől péntekig látható filmeken többek között apácák, művészek, punkok, interszexuális, idős, szerelmes, álmodozó és akciózó leszbikusok életébe pillanthatsz bele. A szombati műhelyeken a Merlinben autentikus tapasztalatokat hallhatsz a határon túli magyar leszbikusok helyzetéről. Ha manuális tevékenységekre vágysz, benevezhetsz a képregény workshopra vagy az unikális, biciklialkatrészből szexuális segédeszközt gyártó műhelyre. Hallhatsz a Merlinpolitikai és pszichológiai vonatkozásairól, vagy avatott szakértőkkel beszélgethetsz arról, mi is az a queer elmélet és gyakorlat, megoszthatod véleményedet a leszbikus nemzeti konzultációs falon, gyönyörködhetsz leszbikus művészek munkáiban, izgulhatsz, ki kapja az idei LIFT-díjat, este pedig két teremben is rophatod. (Az esti buli csak nőknek látogatható, a többi program bárki számára nyitott.)
2011.10.12
|


Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.