Majd a Télapó!

Vacka-dalok váratlan vendégekkel
Budapest, Marczibányi Téri MK, 2011. december 3. 16:00
A Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda idestova három éve járja az országot a Vacka-dalokkal. Vannak, akik Kossuth Rádió-hallgatóként, vannak, akik koncertre járó közönségként találkoztak először a kedves, nyelvi leleményekkel átszőtt, táncos lábakat megmozgató gyerekdalokkal.
Bábokkal, mesekellékekkel, interaktív játékokkal tarkított, mozgalmas koncert-színházzá bővült a zenés műsor a kezdetek óta. Bori pedig igazi gyereklelkülettel fordul a kicsik felé, bravúrosan és harmonikusan egyesíti az énekes, táncos és persze óvónői feladatokat.
 
Az ünnepi Vacka-koncerten a már megszokott dalok mellett új, téli nóták is felbukkannak meglepetésként, gazdagítva az eddigi műsortárat. És ki tudja? Talán még maga a Mikulás is betéved a nézőtérre...
 
Az esemény különlegességét fokozza, hogy az előtérben Bori mesekönyv-illusztrációiból, kézműves munkáiból nyílik kiállítás. Az elsősorban énekesként ismert Rutkai Bori (Budapest Bár, Specko Jedno) videoművészként végzett az Iparművészeti Egyetemen, ahol a festészeti stúdiumok elvégzése mellett textil-, és papírplasztikai tárgyakat is készített, és készít azóta is folyamatosan.
 
Az M Galériában most ezekből is láthatnak ízelítőt a látogatók, a koncert után pedig a Csipesz Alkotóműhely várja a gyerekeket kreatív foglalkozással.
 
 
2011.11.17
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.