Kedvenc helyek

VA: Real Steel Soundtrack

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Ha bunyós filmről van szó, akkor csakis rock vagy hiphop jöhet szóba a soundtracken. A Vasököl egy rendhagyó darab: a ringben emberek helyett robotok mérik össze erejüket, míg a szorítón kívül egy hanyag apának kell megküzdenie fiáért, így biztos, ami biztos, mindkét műfajból kapunk egy adagot.

Linkek

A szép kis bevételt produkáló családi sci-fi sportfilmben minden megtalálható, aminek hallatán nem túl épületes moziélményre számíta a dörzsöltebb néző, ám alapvetően kellemes meglepetés, még ha néhány jelenetben (a levegőbe belassítva beleboxoló Hugh Jackman vagy az örömében síró kissrác) valóban odaátról szagolják is a giccshatárt az alkotók.  
A móka egy Bad Meets Evil-dallal kezdődik, megalapozva a külvárosi hangulatot, ami a filmben is hangsúlyos. Eminem nem csak ebben a trackben tűnik fel, a 'Till I Collapse-ben is ő nyomul cimborájával, Nate Doggal. Tom Morello szintén duplázik: a One Man Armyban a The Prodigy-vel küzd meg, később pedig a stílusát sokkal erősebben tükröző The Midas Touch-ban jelentkezik be.
 
Rajtuk kívül hallhatunk dalt a legutóbbi Foo Fighters- (Miss The Misery) és a kiváló Beastie Boys-lemezről (Here's a Little Something For Ya), 50 Cent és Timbaland külön erre az alkalomra készített számot, amelyek nélkül speciel meglettünk volna, a fekete producer esetében pedig az jár a fejünkben, hogy hányszor akarja még ugyanazt a számot lenyomni a torkunkon.
 
Mondani sem kell: a filmzenén messze nincs annyi extra tartalom, ami miatt szívből ajánlhatnánk, ismét egy random módon összegereblyézett dalcsokorról van szó. Az utolsó track azonban talán sokak étvágyát meghozza Danny Elfman eredeti score-jára.
fejes
2011.11.30
|


Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.