Achilles F. Sparta a Karmatronicból

A Karmatronic formáció az olasz származású Achilles F. Sparta és Krajczár Péter producerből áll. A remix nemzetközi hírű mesterei olyan sztárok dalait pörgették fel, mint Beyoncé és Britney Spears, és biztosan tudjá, mitől döglik a légy.
Miniinterjúnkban Achilles F. Sparta mesél Budapesthez fűződő viszonyáról.
 
- Mit szeretsz Budapesten és mit nem? 
 
- Imádom Budapestet, pedig Milánóban születtem, ott töltöttem egész gyerekkoromat. Budapest páratlan város, egyszerre romantikus, könnyed, néhol komor és hihetetlen történelmi erővel bír. Nem szeretem viszont a sok felesleges útfelújítást és a káoszt, amit eredményez a belváros közlekedésében, valamint utálom a plázákat! 
 
- Milyen lenne álmaid városa, ha te alkothatnál egyet? 
 
- Egyszerű: összeolvasztanám Velencét Budapesttel és körutak helyett kanálisok kötnék össze a várost! Minden épület reneszánsz jellegű lenne, pici hightech stílussal keveredve. És nem lenne soha a 15 C fok alatt a hőmérséklet! 
 
- Melyik volt a legemlékezetesebb nyári fellépésed? 
 
- Húha, sok volt, de amit nem felejtek el, az a szicíliai turném, hiszen akkor tört ki az Etna, lezárták a repteret, sőt, aznap este egy kisebb földrengés is volt. Az ibizai fellépés is hatalmas élmény volt, aznap este olyan jól éreztem magam, hogy reggel a szállodától nem messze lévő parkban ébredtem fel egy padon… 
 
- Minden péntek este nyolctól éjfélig a ClassFM-en hallhatunk benneteket. Hogyan készülsz egy ilyen estére? Mennyire beszéltek össze előre? 
 
- Régóta nagyon jó barátságot ápolok az összes ClassDJ-vel, sűrűn beszélünk és néha összejövünk egy pizzára. Shane54-el legalább tíz éve ismerjük egymást, és nagyon szeretem a munkáit, Whiteboy pedig az egyetlen magyar DJ, akivel Back 2 Back-et játszom. A műsorra való felkészülés gyorsan megy, bár sokszor órákat töltök a gép előtt, hogy megtaláljam a jövő slagereit. 
 
- Milyen zenéket hallgatsz szívesen? 

 
- Mikor mit. Az autóban, ha furcsán hangzik is, legtöbbször klasszikus zenét hallgatok, edzésen breakbeat, vagy esetleg egy-egy saját mixem, otthon pedig lounge zene szól. 
 
- Milyen terveid vannak a jövőre nézve? 
 
- Nagyon sok tervem van, nem is tudom, hol kezdjem. Legfőbb célom, hogy ne legyen több háború, de ez sajnos, nem biztos, hogy összejön, így hamarosan nekilátok egy új saját szerzői albumnak, amely remélhetőleg januárban készül el. 
 
 
Díjak:
 

2008-ban Kétszer is első helyezettek voltak USA-ban a Hot Dance Club Play Billboard listán 
 
2009 Magyarorszag legjobb Producerei (Magyar DJ Szövetség) 
 
2008 Viva Chart első helyezettek 
 
2008 Club chart első helyezettek 
 
2009 Beyoncé – If I Were a Boy Karmatronic remix a Dance Club Play Billboard listán második helyezett
2011.12.28
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.