Kedvenc helyek

Snoop Dogg & Wiz Khalifa: Mac And Devin Go To High School Soundtrack

est.hu:
7/10
|
olvasói
(0)
[ hiphop / rap ] Már megint Snoop. Igazából azon sem csodálkoznánk, ha a Barátok köztben tűnne fel, vagy Justin Biebernek nyomna egy strófát anyukájához írt balladájában. A hiperaktív celebrapper most Wiz Khalifa cimborájával rakott össze néhány számot egy készülő filmhez, melyben főhősként is domborítanak. A jelszó: marihuána.
A filmről annyit kell tudni, hogy eleinte direct-to-DVD-nek szánták, ami eleve nem túl bíztató, pláne, hogy ezt az ötletet is elvetették, jelenleg pedig semmi hír a bemutatás pontos dátumáról. A sztori egyébként a Cheech és Chong páros dolgait idézi, tehát kizárólag füves poénokra kell számítani ebben a stoner-komédiában. Snoop és Wiz nagy rajongói a párosnak és persze a viccescigiknek is, ezért nem meglepő, hogy minden szám laza alapokon nyugszik, és a zöld növény fenségességét hirdeti.  
"Valami, ami lenyugtat, és segít átvészelni a napot" - nyilatkozta Dogg a lemezről, és valóban árad a relaxációs lüktetés a dalokból, a béke zöld zászlaja alatt pedig olyan arcok is szerepet vállaltak, mint Juicy J (Smokin' On) vagy Bruno Mars, akinek a nevéhez az együtténeklős sláger, a Young, Wild And Free fűződik.
 
Amit akart, azt elérte a filmzene: sok füstös szobában és kocsiban pörög majd, a republikánus veterán marhatenyésztők találkozóin viszont nem lesz túl népszerű.
fejes
2012.01.22
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.