Kedvenc helyek

Bob Marley-emlékest a Hajón

[ dub / reggae ]
Budapest, A38 Hajó, 2012. február 10. 20:00
Idén februárban lenne hatvanhét éves Bob Marley, ezen apropóból ismét tisztelegnek a reggae mesterének emléke előtt legnagyszerűbb honi követői, mivel mással, mint egy nagyszabású tribute zsúrral.
A tavalyi fellépők közül 2012-ben is képviselteti magát a hazai rootsharcosok legjava, azaz érkezik a Dubaku Band, és ha már a honi reggae krémjéről beszélünk, elmaradhatatlan résztvevő az esteket hagyományosan szervező, úttörő Ladánybene 27 is, melyeknek soraiban üdvözölhetjük az Another Dayből és a T-Rex Ridersből ismert Roul NO-t, a Knotty Headz hajdanvolt dobosát, Krecsmáry Zsoltit, és a Ladánybene életében mára már állandó szerepet kapó Brasst.
 
Ráadásképpen az egész kompánia komplex Bob Marley-műsorral készül a jeles alkalomra és a hazai zenei élet egyik legizgalmasabb fiatal énekesnője, Fábián Juli is elénekel egy-két klasszikust, majd a műsort egy hatalmas össznépi együttzenélés juttatja a csillagokig.
2012.02.06
|


Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.