Tavasztól változik az HBO műsorstruktúrája

Március 5-től megváltozik az HBO jelenlegi műsorstruktúrája: a hétköznapok kiemelt műsorai ezentúl este kilenctől láthatók a csatornán. A szombati főműsoridős filmek és a vasárnapi szuperpremierek kezdési időpontja változatlan marad.
Március 5-től a hétköznap esténként vetített kiemelt filmek és sorozatok kezdési ideje az eddigi 21:20-ról 21 órára módosul az HBO-n. A változásnak köszönhetően a korhatár-besorolásuk miatt csak 22 óra után játszható filmek is korábban kerülhetnek adásba.
 
Hétfő esténként az amerikai filmtermés kiemelkedő alkotásait eredeti nyelven, magyar felirattal láthatják az HBO nézői. Márciusban például A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken és A király beszéde is megnézhető lesz eredeti nyelven a hétfő esti műsorsávban. Ezenkívül hétfőnként kerülnek adásba a Befutó című saját gyártású sorozatunk újabb epizódja is – szinkronizálva. 
 
Kedd esténként a sorozatoké a főszerep. Márciusban a következő sorozatok láthatók az HBO műsorán: a Nevelésből elégséges második évadja, a Kaliforgia ötödik évadja, a Kergetjük az amerikai álmot második évadja és egy új széria, a Camelot
 
Szerda esténként amerikai és európai mozifilmeket vetít a csatorna. A vasárnapi szuperpremiereket szerdán 21 órától újra leadják, így ha valaki előző vasárnap elmulasztotta volna megnézni, most bepótolhatja. Az esti film előtt, 20 órától pedig a Befutó hétfőn vetített epizódja eredeti nyelven, magyar felirattal látható a csatornán. 
 
Csütörtök esténként amerikai és európai mozifilmek, illetve dokumentumfilmek szerepelnek a kínálatban. A kezdés itt is 21:00. Csütörtök este, az esti film után látható majd például az HBO saját gyártású dokumentumfilmje, a Jerry Weintraub - A legendás producer
 
Péntek esténként 21 órától amerikai vagy európai filmek kerülnek adásba, köztük a legtöbb este legalább egy új premierrel. A márciusi péntekeket olyan filmek színesítik, mint a Vesztesek háborúja vagy a Két kopper
 
Szombatonként nagy sikerű mozifilmeket, animációs filmeket vagy koncertfilmeket láthatnak az HBO nézői. A megszokott időpontban, este nyolc órától olyan filmek kerülnek bemutatásra márciusban, mint a Száguldó bomba vagy az Ébredj velünk!
 
Vasárnap egész nap válogatott filmkínálattal várja nézőit a mozicsatorna, melyet 20 órától a vasárnapi szuperpremier koronáz meg. Vasárnap esti bemutatók márciusban az HBO-n: Kellékfeleség, Forráskód, Páros mellékhatás és Narnia krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
 
 
Forrás: pressroom.hbo.hu
2012.02.10
|


Filmek a TV-ben
18:15
Bizonyítás
amerikai filmdráma, 2005
18:15
Nyomoz az anyuci
amerikai krimi, 2004
18:35
Sztárom a párom
angol romantikus vígjáték, 1999
18:35
Anyák napja
amerikai romantikus vígjáték, 2016
18:40
Majd elválik
amerikai romantikus film, 1998
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
04:01
Chuggington - Jelvényt akarok!
I. évad, 1. rész
04:03
Pat, a kutya
2017, 45. rész: Rémes nap
04:05
Chuck megoldja
I. évad, 10. rész: Borkle felszáll
04:06
Chuggington - Jelvényt akarok!
I. évad, 2. rész
04:10
Gumball csodálatos világa
2011, 822. rész: A teszt
Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.