Michael Bay rendezi a Transformers 4-et

Két új filmre szerződött le Michael Bay a Paramount stúdióval, amint az várható volt. Az egyik természetesen a Transformers 4., de előtte még leforgatja azt a kisebb költségvetésű produkciót, melynek tervét régóta dédelgeti.
Bay mindig is elő szeretett volna állni egy olyan, Ponyvaregény-szerű sztorival, melynek hősei testépítők, akik bűnszervezetet alakítanak, emberrablásokat követnek el, zsarolnak és úgy általában rettegésben tartják fél Floridát – amíg csúnyán rá nem fáznak. 
 
A Pain and Gain (kb.: Tiporj és kaszálj) ötletét egyébként egy megtörtént eset adta: az eredeti bűnözők egy miami klubból indultak el végzetes útjukra. A film főszereplői Mark Wahlberg és Dwayne Johnson lesznek. Wahlberg számára fizikailag különösen megterhelő lesz a feladat, mert ha szeretne profi testépítőnek kinézni a durván kigyúrt Johnson mellett, vagy tizenöt kiló szálkás izmot kell pár hónap alatt magára szednie. 
 
Bay számára a Pain and Gain művészi önmegvalósítás is, mert halálosan idegesíti, hogy évek óta azzal cikizik, nem ért semmihez azonkívül, hogy digitálisan generált robotokkal városokat dönt romba. Eredetileg úgy tervezte, hogy már a Transformers 3. előtt leforgatja testépítős filmjét, de a stúdió tavalyelőtt nyomatékosan arra kérte, egyelőre inkább a robotokkal foglalkozzon. A Transformers 4-nek egyébként 2014. nyarán lesz a nemzetközi premierje, míg a Pain and Gaint a hírek szerint már 2013-ban bemutatják.
 
UIP
2012.02.14
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Cs
9
21:25
Foxcatcher
amerikai filmdráma, 2014
21:35
Amerikai nő
angol film, 2018
21:40
Szent Ferenc
olasz tévéfilmsorozat, 1. rész, 2002
21:50
Száz szög
olasz játékfilm, 2007
21:55
Az Amazonas kincse
amerikai kalandfilm, 2003
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.