Szellemlovas: A bosszú ereje 3D

est.hu:
4/10
|
olvasói
6/10 (28)
Az első, 2007-es A szellemlovasból csak arra emlékszem, hogy Nicolas Cage-nek borzasztó volt a frizurája benne, és Eva Mendes volt a csaja – ami nem valami sok. Az új filmből nagy eséllyel annyi fog megmaradni, hogy sötétebb és...
...pörgősebb, mint az első, és Nic Cage tüzet pisál benne! Volt egy idő, amikor Christopher Lambert volt a jövő igérete, a nagy sztár olyan filmekkel, mint a Metró, az I Love You és persze az első Hegylakó, de csak a legelső, mert a többi fostalicska volt. Ezt csak ezért írom, mert kicsit szomorú olyan szerepekben látni, mint itt az első látásra tébolyult szektavezető kopaszon, vörös köntösben, a szintén sokkal szebb napokat látott Nicolas Cage-nek asszisztálva.
 
Cage más eset: ő élvezi minden szerepét, és valamiért még most is jól megfizetik, pedig hol van már A sziklától vagy a Con Airtől! Szóval Cage-nek nem ciki, hogy mindent túljátszik, ha vállaltan közel esik a bóvlihoz a sztori, és belead apait-anyait, és ez végül is jó. Itt éppen Kelet-Európában ámokfut a hús-vér képregényfigura Johnny Blaze-ként motoron, időnként lángoló koponyájával osztva az igazságot, majd egy szekta megbízásából magát a Sátánt kéne elintéznie, részben személyes indíttatásból, a feladathoz pedig nehezékként kap egy kisfiút (aki karakterében sokban az ifjú és kissé idegesítő John Connorra hajaz a Terminátor 2-ből) és egy szép nőt, aztán hadd szóljon.
 
A Neveldine – Taylor rendezőpáros a Crank-szériával már bizonyította, hogy jól tudnak túlpörgetett akciót a vászonra vinni, a sztori pedig hát olyan, amilyen lenni szokott, amikor lángoló fejű motorosok viszik a prímet.
Vízer
2012.02.23
|
Ghost Rider: Spirit of Vengeance 3D
amerikai-Egyesült Arab emirátusok-beli akciófilm, 95 perc, 2011
Johnny Blaze Kelet-Európában bujkál, de újra szükség lesz rá, amikor az ördög ismét emberi formát ölt.
Színész:

Nicolas Cage
(Johnny Blaze)

Idris Elba
(Moreau)

Ciarán Hinds
(Roarke)

Anthony Head
(Benedict)

Christopher Lambert
(Methodius)

Violante Placido
(Nadya)

Johnny Whitworth
(Ray Carrigan)

Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2012. március 1.
(26 kép)


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:05
Dumbó
amerikai fantáziafilm, 2019
18:10
18:25
Teheráni tabuk
námet-osztrák animációs film, 2017
18:35
Mindörökké Batman
amerikai-angol akciófilm, 1995
18:45
James Bond: Goldfinger
angol akciófilm, 1964
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.