A hazudós kisegér

Budapest, Szülők Háza, 2012. március 2. 17:30
A gazdagréti Szülők Házában egyedülállóan üdítő kulturális programokban merülhetnek el a gyerekek. A Szörp Színház családias hangulattal, interaktív játékokkal, vidám bábos előadásokkal és finom szürcsölnivalóval vár mindenkit.
A Szörp programsorozat lehetőséget biztosít a gyerekeknek – már óvodás kortól –, hogy a kultúrával való első találkozás barátságos környezetben történjen, és igazán emlékezetes élmény maradjon.
 
Ez nem csak egy színházi előadás, a színészek bevonják a gyerekeket a történetbe, majd ezt követően lehetőség nyílik egy kötetlen beszélgetésre és felszabadult játékra is. A szervezők a szülőkre is gondoltak, a nosztalgikius darabokkal kicsit nekik is kedveskednek, és mivel ez egy családi program, a felnőtt kísérő számára a belépés díjtalan. Szörp pedig mindenkinek jár! 
 
Március 2-án A hazudós kisegér érkezik a Szörp Színházba, aki kedves, rendes egérfi lenne, ha nem füllentene állandóan. Csakhogy füllent, sőt lódít! Méghozzá mindenkinek. Vajon le lehet őt szoktatni erről az állandó mellébeszélésről? Közös erővel talán sikerülhet...
 
Az előadás utáni kézműves foglalkozáson aranyos kisegeret készíthetnek a résztvevők.
 
 
2012.02.23
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Szo
28
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.