Kedvenc helyek

Ja Rule: PIL2

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
[ hiphop / rap ] Ja Rule hangja olyan, mint Freddy Krueger arca. Ehhez képest messze nem ő tolja a legkeményebb hiphopot, annak ellenére sem, hogy 2011-ben huszonnyolc hónapra sittre vágták adóstiklizés miatt. Hosszú hallgatás után itt az új lemez, ami nem egy velőtrázó munka.
Ja Rule hangorgánuma Busta Rhymes-t és DMX-et idézi, de utóbbit véletlenül se említsük neki, a két művész ugyanis nincs túl jóban, ahogy Eminemmel és 50 Centtel is jó ideje örihariban van a morcos rapper, aki nyolc évvel legutóbbi munkája (R.U.L.E.) után új sorlemezzel rukkolt elő. A New York-i Queens-ből származó dumagép 1999 és 2004 között minden évben kiadott egy albumot, ám az áttörést csak a 2001-es Pain Is Love hozta meg, amelynek ez a lemez volna a folytatása. Az első felvonásban olyan előadók működtek közre, mint Missy Elliot vagy J-Lo, most azonban nincsenek ekkora nevek - a rapper kicsit kiesett a felső körökből az utóbbi években, de egész jó számokat sikerült összeraknia.  
A Real Life Fantasy-ben a Bohemian Rhapsody-ra és Mick Jaggerre kacsintgat, Anita Louise éneke kimondottan slágeressé teszi a számot, a Superstar csellós alapja Plan B új kislemezére (Ill Manors) hasonlít, a Drownban az R&B felé kanyarodik, és ezen a vágányon marad a Never Had Time-ban is, amelyben 2Pac-osan nyomja a vakert.
 
A PIL2 nem a diszkográfia ékköve, de vannak rajta tisztességes számok, és nem kell sokat várni a következő opuszra sem, a csávó ugyanis decemberre ígéri a régi dolgaiból összerakott Renaissance Projectet.
fejes
2012.03.30
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.