Laár András: Kiderülés - A derűs élet titka

Könnyed életvezetési tanácsadás Laár Andrástól, akit elsősorban mint humoristát (L’art pour l’art Társulat) és zenészt (KFT) ismerjük, de a jobban értesültek azt is tudják, hogy buddhista pap is. Sőt íróként is tevékeny: a Kiderülés már a 6. könyve.
Elsőre azt hihetnénk, hogy a spirituális és életvezetési segítőként működő kötetben Laár buddhista tanítói és írói tevékenysége kerül előtérbe, ám ezek mellett hangsúlyosan megjelenik humorista és zenész énje is. A szerzőt még a komoly témák esetében sem hagyja el a humorérzéke, sőt külön fejezet taglalja „a humor megvilágosító erejét”. Ami pedig a zenét illeti, az is kiérdemelt egy önálló részt, mivel Laár szerint az élet egyik legfontosabb terápiás módszere. Emellett szó esik az asztrológiáról, a Ji Kingről (Ji Csing), a Tarot-ról, a jógáról, a buddhista meditációról, mantrákról, imákról, a szexualitás mágiájáról és a születés csodájáról is. A témaköröket pedig a szerző saját, személyes példákon keresztül fejti ki.
 
Mi derül ki?” – teszi fel a kérdést Laár a könyv elején, hiszen a kötet címe több jelentést is rejt. Annyi biztos, hogy ha jól forgatjuk, a Kiderülés hatására mi magunk is kiderülhetünk. 
 
 
Kossuth Kiadó, 2490 Ft 
 
firkász
2012.03.26
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.