Ridley Scott McCarthyt forgat

A 75 éves rendező, Ridley Scott idén újra megrengeti a mozivilágot: a magyar mozikban június 7-én bemutatandó Alien-előzményfilm, a Prometheus az év talán legjobban várt filmje (az interneten elképesztő mennyiségben áradnak...
...a képek, a feltételezések és a találgatások arról, hogy pontosan milyen lények és mit csinálnak majd a nagyköltségvetésű akció/sci-fiben). Ám a direktornak már megvannak a tervei a Prometheus utáni időkre is. Bennfentesek azt rebesgetik, hogy az eddig három Oscar-díjra jelölt filmes következő rendezésének forgatókönyvét Cormac McCarthy, a neves amerikai szerző írja. 
 
McCarthy regényéből készült a Coen testvérek Nem vénnek való vidéke és a Viggo Mortensen főszereplésével készült Az út is – mindkettő kiábrándult, keserű, kegyetlen világot ábrázolt, és ez Ridley Scott ízlésének is megfelel. Scott azzal a feltétellel vállalja a The Counselor című thriller elkészítését, hogy csupa A-listás színészből állíthatja össze csapatát. A Prometheus egyik fontos színésze, Michael Fassbender már el is vállalta a főszerepet: ő játssza majd a kábítószer-csempészésbe keveredő jogászt. 
 
Partnerei között lehet Natalie Portman, Jeremy Renner és egy kis szerepben Angelina Jolie is. Ha minden jól megy, a forgatás még az idén nyáron – szinte azonnal a Prometheus bemutatója után – elkezdődik, Ridley Scott ugyanis nem hajlandó pihenni...
 
IC Press
2012.04.12
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.