mü.szi?

„Szívem, mi az a Müszi?” „Müszi, miszi?”, „Nem tudom, de majd elmondják?” Szólalnak meg az interjúalanyok egy youtube-videóban. Most elmondjuk, mi az!
A mü.szi, azaz a Művelődési Szint egy merész fiatalokból álló csapat megvalósulni látszó álma, mert ahogy az emlegetett videóban mondják: „lehet ebben az országban még jó dolgokat csinálni”.
 
A Művelődési Szint a Blaha Lujza téri Corvin Áruház harmadik emeletén megvalósuló alkotóközpont és bemutatótér. Megálmodói külföldi és hazai mintákat szem előtt tartva, merőben új koncepcióval képzelik el a 2800 négyzetméteres szint hasznosítását. A mü.sziben több tucat alkotóműhely kerül kialakításra, a zárt alkotóterek szomszédságában pedig inspiráló co-working munkaállomások kapnak helyet, ahova szabadúszókat várnak, de lesz színházi terem, open studio, prezentációs tér és műhelymunkákra alkalmas foglalkoztató sarok is az emeleten. 
2012.04.23
|


Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.