Várandósok – Az a bizonyos kilenc hónap

olvasói
7/10 (37)
Legutóbb A legszebb dolog című francia dramedyben, azelőtt pedig a 2010-es, Jennifer Lopez-féle Ilyen a formám című romkomban láthattuk, mit is gondolnak a filmkészítők arról „a bizonyos kilenc hónapról”. J-Lo-rajongóknak jó hír, ...
...hogy a színész/énekesnőt a Várandósokban is viszontláthatják, mely alkotás azzal fejeli meg a várandósvígjátékokat, hogy nem egy, hanem rögtön öt pár babavárását követi nyomon. Ennek során a legkülönfélébb figurákat ismerhetjük meg.

Van itt sikeres celebpáros (Cameron Diaz és Matthew Morrison), melynek tagjait váratlanul éri a terhesség; két rivális szakács (Anna Kendrick és Chace Crawford), akiknek rögtön az első randin sikeredik be a bébi; egy nemzetközi piacról örökbefogadni készülő házaspár (Lopez és Rodrigo Santoro); végül egy érdekes család, ahol egyszerre fogan meg a negyvenes fiú felesége és a versengő, alfahím apuka jóval fiatalabb trófeaneje (Elizabeth Banks, Ben Falcone, Dennis Quaid és Brooklyn Decker). S ha mindez esetleg nem lenne elég, az asszonnyal adoptálást tervező, ám bizonytalankodó férfi tanácsért egy bizonyos „csődörkörhöz” fordul: itt tapasztaltabb kispapák – élükön a Chris Rock alakította Vickel – osztják neki lelkesen az észt.

A mainstreambe egyre jobban belesimuló Kirk Jones rendező (Lottózsonglőrök, Nanny McPhee, Mindenki megvan) ezúttal egy amerikai terhességi kalauz és folytatásai alapján dolgozott, a szokásos, jól ismert problémákat (epidurál vagy természetes szülés, a pelenkázás rejtelmei) azonban a lehető legviccesebben ábrázolja. 
 
firkász
2012.05.23
|
What to Expect When You're Expecting
amerikai romantikus vígjáték, 110 perc, 2012
Betekintés öt párocska életébe, akik éppen az első babájukat várják.
Rendező:

Kirk Jones

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2012. május 31.
(6 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.