Indul a Cartoon Network Aranylabda Bajnoksága

Június 1-jétől a Cartoon Network csatornán és a www.CartoonNetwork.hu oldalon Robin van Persie, az Arsenal csapatkapitánya lesz a Cartoon Network Aranylabda Bajnokság házigazdája.
A versenyre jelentkező ifjú európai focisták legjobbjai meghívást kapnak egy augusztusi, londoni futballedzésre, amelyet a Premiere League-ben idén az év játékosának választott Robin van Persie tart személyesen.
 
A versenyfelhívásban Van Persie megosztja sikere titkait az ifjú focirajongókkal, edzéstippekkel szolgál a versenyre készülőknek, láthatjuk őt kisgyerekként focizni, és persze arra buzdítja a gyerekeket, hogy gyakoroljanak szorgalmasan, vegyék videóra a legjobb focis kunsztjaikat, leglátványosabb dekázós trükkjeiket és fejeléseiket, a klipet pedig töltsék fel a www.CartoonNetwork.hu oldalra. A legtöbb szavazatot elnyerő videó szereplője lesz a Cartoon Network „aranylabdása”, azaz az a szerencsés, aki egy kísérővel és nyolc másik európai ország bajnokával együtt utazhat majd a Cartoon Network különleges nyári edzésére.  
 
Robin van Persie, a házigazda és a Cartoon Network június 1–14 közt várja a nevezéseket, ezt követi a június 18–28-i szavazási periódus, majd a győztes július 2-i kihirdetése.  
2012.06.04
|


Játék
A Downton Abbey, ez a világméretű szenzáció ezúttal egy lenyűgöző egész estés film formájában tér vissza, melyben a közkedvelt Crawley-ékra és rettenthetetlen személyzetükre életük legfontosabb pillanata vár.
Ma kerül mozikba az 1917 - Sam Mendes tíz Oscarra jelölt háborús filmje: egysnittes film egy öngyilkos küldetésről #sammendes #1917 #1917movie #moziajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.