Jégkorszak 4. - Vándorló kontinens 3D

olvasói
8/10 (46)
Szorosan a Madagaszkár 3. után ezúttal egy másik korba és egy másik éghajlati övbe tehetünk látogatást örök barátaink, a jópofa beszélő-animált állatok segítségével. Az igen népszerű Jégkorszak-franchise alkotói a jelek szerint...
...nem fogynak ki az ötletekből. Míg az első részben Manny, a mamut, Sid, a lajhár és Diego, a kardfogú tigris egy eszkimóbabát akart visszajuttatni a jégkorszak elől menekülő családjához, a másodikban (Jégkorszak 2. - Az olvadás) a váratlanul beálló áradással kellett megküzdenie a – két oposszummal és egy magát oposszumnak képzelő mamutlánnyal – tovább bővülő csapatnak. 
 
A Jégkorszak 3. - A dínók hajnalában családi (törzsi?) problémák ütötték fel a fejüket, miközben a hősök egy, a mélyben leledző, eltemetett „dínóparkra” leltek; most, az újabb folytatásban pedig sajnálatos módon darabolódik a társaság: egy földmozgás következtében Manny (Siddel és Diegóval együtt) elszakad feleségétől, Ellie-től és kislányától, Kisbaracktól, így ismét a régi triónak kell együtt küzdenie, ezúttal tehát egy úszó jégtáblán. 
 
A mamut-lajhár-kardfogú tigris bandán kívül azonban szerencsére és mindenki legnagyobb örömére a nagy kedvenc, a makkra mozduló motkány is visszatér. Előkerül ezenkívül Sid nagyija, néhány ősállatkalóz és csábító szirén, továbbá egy helyes kardfogú tigrislány is. A franchise hagyományainak folytatásáról (azaz a megszokott, sőt elvárt humorról és ötletekről) pedig az előző rész társrendezője (Mike Thurmeier) és egyik forgatókönyvírója (Michael Berg) gondoskodik. 
firkász
2012.06.29
|
Ice Age: Continental Drift 3D
amerikai animációs film, 94 perc, 2012
Manny, Diego és Sid kénytelen újra útra kelni, miután egy gigászi földrengés leszakít egy szigetet a kontinensről, ők pedig távol kerülnek a hordájuktól.
Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2012. július 5.
(10 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
25
K
26
Sze
27
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.