Jégkorszak 4. - Vándorló kontinens 3D

olvasói
8/10 (46)
Szorosan a Madagaszkár 3. után ezúttal egy másik korba és egy másik éghajlati övbe tehetünk látogatást örök barátaink, a jópofa beszélő-animált állatok segítségével. Az igen népszerű Jégkorszak-franchise alkotói a jelek szerint...
...nem fogynak ki az ötletekből. Míg az első részben Manny, a mamut, Sid, a lajhár és Diego, a kardfogú tigris egy eszkimóbabát akart visszajuttatni a jégkorszak elől menekülő családjához, a másodikban (Jégkorszak 2. - Az olvadás) a váratlanul beálló áradással kellett megküzdenie a – két oposszummal és egy magát oposszumnak képzelő mamutlánnyal – tovább bővülő csapatnak. 
 
A Jégkorszak 3. - A dínók hajnalában családi (törzsi?) problémák ütötték fel a fejüket, miközben a hősök egy, a mélyben leledző, eltemetett „dínóparkra” leltek; most, az újabb folytatásban pedig sajnálatos módon darabolódik a társaság: egy földmozgás következtében Manny (Siddel és Diegóval együtt) elszakad feleségétől, Ellie-től és kislányától, Kisbaracktól, így ismét a régi triónak kell együtt küzdenie, ezúttal tehát egy úszó jégtáblán. 
 
A mamut-lajhár-kardfogú tigris bandán kívül azonban szerencsére és mindenki legnagyobb örömére a nagy kedvenc, a makkra mozduló motkány is visszatér. Előkerül ezenkívül Sid nagyija, néhány ősállatkalóz és csábító szirén, továbbá egy helyes kardfogú tigrislány is. A franchise hagyományainak folytatásáról (azaz a megszokott, sőt elvárt humorról és ötletekről) pedig az előző rész társrendezője (Mike Thurmeier) és egyik forgatókönyvírója (Michael Berg) gondoskodik. 
firkász
2012.06.29
|
Ice Age: Continental Drift 3D
amerikai animációs film, 94 perc, 2012
Manny, Diego és Sid kénytelen újra útra kelni, miután egy gigászi földrengés leszakít egy szigetet a kontinensről, ők pedig távol kerülnek a hordájuktól.
Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2012. július 5.
(10 kép)


Film premierek

Judy

angol életrajzi dráma, 118 perc, 2019

Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk

amerikai akcióvígjáték, 123 perc, 2020

Amanda

francia filmdráma, 107 perc, 2018

A bőrömben

angol filmdráma, 101 perc, 2018

Dolittle

amerikai családi film, 106 perc, 2020
Játék
Amikor egy elit ejtőernyős tűzoltó és csapata kiment három gyereket egy égő házból, meg kell oldaniuk a rájuk bízott gézengúzok szórakoztatását, miközben gondoskodniuk is kell róluk.
Filmek a TV-ben
18:25
Sherlock Holmes
amerikai-német akciófilm, 2009
18:25
Lajkó - Cigány az űrben
magyar vígjáték, 2018
18:40
Látomás
japán romantikus film, 2018
18:50
Charlie angyalai: Teljes gázzal
amerikai akcióvígjáték, 2003
18:50
Majdnem tökéletes lány
amerikai vígjáték, 2012
Külföldi kiállításkörképünk egyik izgalmas állomása: Tokióban magyar klasszikusok. Többek közt Munkácsy, Rippl-Rónai, Szinyei és Csontváry is a Treasures from Budapest című kiállításon. #szinyei #szinyeimersepal #lilaruhasno #kiallitas #tokio #treasuresfrombudapest
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.