I. Színháznyitó Fesztivál és Családi Nap

Budapest, Pólus Center, 2012. július 14.
Manapság már az is nagy szó, ha egy teátrum talpon tud maradni, arról végképp ritkán hallani, hogy valahol egy új színház szülessen. Most azonban éppen ennek örülhetünk, ősztől ugyanis egy vadonatúj színház nyitja meg kapuit a Pólus Moziban.
Színház a moziban: igazi különlegesség ez, melyre az országban még sehol nem volt példa. A Pólus Mozi 2 terme professzionális színpad-, fény-, és hangtechnikát kapott, így születhetett meg a Pólus film-Színház, mely ősztől gyermek és felnőtt előadásokkal, sőt, teljes bérletsorozatokkal is várja a nagyközönséget.
 
Az újdonsült társulat július 14-én családi nappal egybekötött Színháznyitó Fesztivált tart a Pólus Center parkolójában, ahol bárki bepillanthat a készülő előadások kulisszatitkaiba, és személyesen is találkozhat a művészekkel. Az ünnepi esemény izgalmas gyermekprogramokkal indul és pörgős utcabállal zárul. A nagyszínpadon délelőtt 11-től interaktív gyermekműsorok, rajzfilmdalok, és a Nefelejcs Bábszínház várja a kicsiket, akik ezen a napon Süsüvel, a sárkánnyal is találkozhatnak Bergendy István jóvoltából. Lesz rajzverseny, lufihajtogatás és arcfestés, a jótékonysági játékgyűjtő sátorban pedig a gyerekek megválhatnak feleslegessé vált játékaiktól, melyeket a szervezők összegyűjtenek és a kerület önkormányzati óvodáinak adják tovább. A felnőtteket könnyűzenei koncertek, musical, operett és utcabál is várja. 
 
A rendezvény további különlegessége, hogy a nagyszínpadon a műsorok jeltolmácsolás mellett zajlanak majd. Az infokommunikációs akadálymentesítés a Hallássérültek Kultúrájáért Alapítványnak köszönhetően jöhet létre. A Pólus film-Színház művészeti vezetője, Háda János és az alapítvány több éve jó kapcsolatban állnak egymással, és a színház működésének fontos szempontja, hogy műsoraik mindenki számára élvezhetővé váljanak. 
 
 
2012.07.06
|


Toy Story 4

amerikai animációs film, 100 perc, 2019

Aladdin

amerikai kalandfilm, 128 perc, 2019

Egy kutya négy útja

amerikai családi film, 109 perc, 2019

Rocketman

amerikai-angol musical, 121 perc, 2019

A kis kedvencek titkos élete 2

amerikai-francia-japán animációs film, 86 perc, 2019
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
16:37
Bori
I. évad, 19. rész: Conni 01
16:40
Manó Benő és Lili hercegnő apró királysága
angol animációs filmsorozat, Szilva kisasszony és Bölcs Öreg Manó fordított napja, 2013
16:40
Angelo rulez
2017, 17. rész: Most mi lesz?
16:49
Találd ki, mennyire szeretlek!
I. évad, 49. rész: Guess How Much I Love You 01 1049 - It's
16:50
Manó Benő és Lili hercegnő apró királysága
angol animációs filmsorozat, Leopold király, 2013
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.