I. Színháznyitó Fesztivál és Családi Nap

Budapest, Pólus Center, 2012. július 14.
Manapság már az is nagy szó, ha egy teátrum talpon tud maradni, arról végképp ritkán hallani, hogy valahol egy új színház szülessen. Most azonban éppen ennek örülhetünk, ősztől ugyanis egy vadonatúj színház nyitja meg kapuit a Pólus Moziban.
Színház a moziban: igazi különlegesség ez, melyre az országban még sehol nem volt példa. A Pólus Mozi 2 terme professzionális színpad-, fény-, és hangtechnikát kapott, így születhetett meg a Pólus film-Színház, mely ősztől gyermek és felnőtt előadásokkal, sőt, teljes bérletsorozatokkal is várja a nagyközönséget.
 
Az újdonsült társulat július 14-én családi nappal egybekötött Színháznyitó Fesztivált tart a Pólus Center parkolójában, ahol bárki bepillanthat a készülő előadások kulisszatitkaiba, és személyesen is találkozhat a művészekkel. Az ünnepi esemény izgalmas gyermekprogramokkal indul és pörgős utcabállal zárul. A nagyszínpadon délelőtt 11-től interaktív gyermekműsorok, rajzfilmdalok, és a Nefelejcs Bábszínház várja a kicsiket, akik ezen a napon Süsüvel, a sárkánnyal is találkozhatnak Bergendy István jóvoltából. Lesz rajzverseny, lufihajtogatás és arcfestés, a jótékonysági játékgyűjtő sátorban pedig a gyerekek megválhatnak feleslegessé vált játékaiktól, melyeket a szervezők összegyűjtenek és a kerület önkormányzati óvodáinak adják tovább. A felnőtteket könnyűzenei koncertek, musical, operett és utcabál is várja. 
 
A rendezvény további különlegessége, hogy a nagyszínpadon a műsorok jeltolmácsolás mellett zajlanak majd. Az infokommunikációs akadálymentesítés a Hallássérültek Kultúrájáért Alapítványnak köszönhetően jöhet létre. A Pólus film-Színház művészeti vezetője, Háda János és az alapítvány több éve jó kapcsolatban állnak egymással, és a színház működésének fontos szempontja, hogy műsoraik mindenki számára élvezhetővé váljanak. 
 
 
2012.07.06
|


Így neveld a sárkányodat 3

amerikai animációs film, 104 perc, 2019

A Lego kaland 2

amerikai-ausztrál-dán-norvég-kanadai animációs film, 106 perc, 2019

Egy kutya hazatér

amerikai családi film, 96 perc, 2019

Kókusz Kokó, a kis sárkány 2. - Irány a dzsungel!

német animációs film, 80 perc, 2018

Asterix: A varázsital titka

francia animációs film, 85 perc, 2018
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
16:45
Game Shakers
I. évad, 125. rész: Támadás a TechFeszt-en 2. rész
16:49
Irány Dínóföld!
I. évad, 49. rész
16:50
Rubi Szivárványiában
dél-koreai animációs filmsorozat, Kiki filmje, 2015
16:50
Nyuszipoly
2016, 76. rész: A nyúllégy
16:55
Gumball csodálatos világa
2011, 32. rész: Ruha teszi
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.