Lola énekli a Merida a bátor végefőcímdalát

Óriási megtiszteltetés érte Lolát a legújabb Disney/ Pixar animációs film a Merida, a bátor végefőcímdalának éneklésére kérték fel, melyhez Lengyelországban klipet is forgattak.

Kapcsolódó cikkek

Több környező ország énekesnője gyűlt össze egy lengyel kisvárosban, hogy részt vegyenek a forgatáson.  
 
"Nagyon izgalmas volt, még soha nem vettem részt ilyen nagyszabású projektben" - mesélte Lola- aki hősiesen bírta a forgatás nehézségeit hiszen a klip egyes részeit a tűző napsütésben vették fel többen a stáb tagjai közül majdnem napszúrást is kaptak - "Nagyon meleg volt kint, én szerencsére megúsztam csak a vállam égett le egy picit. 2 napig tartott a forgatás, voltak éjszakai jelenetek is melyet egy sötét erdőben vettek fel nekem az volt a kedvencem."  
 
Merida, a bátor  

 
A titokzatos és zordon Skót-felföldön ősidők óta generációról generációra szállnak hősi csaták történetei és misztikus legendák. Fergus király és Elinor királyné leánya, a heves természetű, de kiváló íjász Merida, úgy dönt, kezébe veszi sorsát, és szakít a szent és sérthetetlen ősi hagyománnyal. Hiába érkezik a lánykérési ceremóniára három klán, élükön harsány földesurakkal, a hatalmas Lord MacGuffinnal, a goromba Lord Macintosh-sal és a civakodós Lord Dingwall-lal, Merida mindhárom elsőszülöttet kikosarazza. Tette totális káoszt robbant ki a királyságban, és amikor a szeszélyes öreg Boszorkányhoz fordul segítségéért, a varázslat balul sül el és végleg elszabadul a pokol. A királyságra leselkedő veszély Meridát arra ösztönzi, hogy mihamarabb megismerje az igazi bátorság mivoltát, hogy feloldja a szörnyű átkot, mielőtt túl késő lenne…  
 
A Némó nyomában, a WALL-E és a Fel! készítői egy teljesen új egészestés animációs filmmel kalauzolnak minket a csodálatos skót tájakon. A Merida, a bátor egy szívvel-lélekkel teli óriási kaland emlékezetes karakterekkel és a már jól ismert Pixar humorral fűszerezve, melyet minden korosztály élvezni fog!  
 
2012.08.02
|


A diótörő és a négy birodalom

amerikai kalandfilm, 99 perc, 2018

Apróláb

amerikai animációs film, 96 perc, 2018

Patrick - Ebbel szebb az élet

angol családi film, 94 perc, 2018

Pelyhes - Kalandra fel!

belga-izlandi animációs film, 83 perc, 2018

Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció

amerikai animációs film, 97 perc, 2018
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
07:33
A Tom és Jerry-show
2014, 103. rész: Pecos bácsi újra nyeregben
07:36
Pindúr pandúrok
2016, 98. rész: Vajascsupor
07:36
A hármasikrek
I. évad, 42. rész
07:40
Stréberek és Rémek
I. évad, 4. rész: Rémfolyosó
07:44
Bori
I. évad, 15. rész
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.