Megvan az új Pókember és a Men in Black/21 Jump Street hivatalos címe
Javában zajlik Amerikában a CinemaCon, melyen a hollywoodi stúdiók bemutatják a készülő portékáikat a szakmai közönségnek. Most a Sony-n volt a sor, hogy előálljon pár csábító információval.

Spider-Man: Homecoming címmel mutatkozhat be a Marvel univerzumba beágyazott Pókember legújabb kalandja, a pókjelmezben az ifjú Tom Hollanddal. Ennél nagyobb meglepetést okozott, hogy a Sony tényleg komolyan gondolja, hogy közös filmben hozza össze a Men in Black és a 21 Jump Street franchise-t, viszont Tommy Lee Jones és Will Smith nélkül, Jonah Hill és Channing Tatum főszereplésével. Már a cím is megvan: MIB 23.

Az eseményen levetítették A hét mesterlövész legújabb, Antoine Fuqua által jegyzett, sztárokkal telitűzdelt remake-jének első előzetesét is, amiben hiphopzenére lovagolnak be a poros kisvárosba a cowboyok, és ez eléggé elnyerte a szakmai nézők tetszését. De nem annyira, mint a Jennifer Lawrence és Chris Pratt főszereplésével készült sci-fi, a Passengers, amiből már szintén mutattak egy részletet, és mindenki dicsérte a főszereplők közt jól láthatóan működő kémiát és a film humorát.  

(collider.com) 

2016.04.13