Scarlett Johansson és a Broad City sztárja is szerepel a női Másnaposokban
Rock That Body címmel forgat a Sony 18-as korhatáros vígjátékot, melynek korábban már bejelentett szereplői, Scarlett Johansson és Zoë Kravitz mellé a napokban több színésznő is becsatlakozott. A készülő filmet már most a Másnaposok női verziójaként emlegetik.

A frissen kihirdetett nevek között van a Szellemirtók rebootjában is feltűnő Kate McKinnon és Jillian Bell (22 Jump Street), valamint a Comedy Centralon látható Broad City című sorozat egyik író-főszereplője, Ilana Glazer is.  

A film történetéről egyelőre annyit tudni csak, hogy öt barátnőről szól majd, akik Miamiba utaznak egy hétvégi leánybúcsúra, ahol természetesen eldurvulnak kissé az események, ahogy az már ilyenkor lenni szokott. Még a teljes szereposztás sem nyilvános,  de a Hollywood Reporter szerint valószínűsíthető,  hogy Johansson, Kravitz, McKinnon, Bell és Glazer lesz az öt főszereplő. A forgatókönyvet Lucia Aniello és a szintén a Broad Cityből ismert Paul W. Downs írja, utóbbi állítólag szerepel is majd a filmben, a rendezői székbe pedig a hírek szerint Lucia Aniello ül. A forgatás idén augusztusban kezdődik meg. 

(NME) 

2016.05.06