A rajongók be akarják záratni a legnépszerűbb kritikamegosztó oldalt a Suicide Squad lehúzása miatt
Miután a Batman Superman ellen lehúzó kritikái felbosszantották a képregényfilmek legfanatikusabb rajongóit, a Suicide Squad lehúzása után már egyenesen a pokolban érezhetik magukat, ezért kétségbeesett lépésként be akarják záratni a világ legnézettebb kritikamegosztó oldalát, a Rotten Tomatoest.
A Rotten Tomatoes igazából nem készít saját kritikákat, csak összegyűjti a sajtóban megjelenteket, majd az ott megfogalmazott vélemény alapján két csoportba osztja őket: a friss kategóriába teszi a többnyire jó kritikákat kapó filmeket, míg a rohadt kategóriába azok az alkotások kerülnek, amiket lehúztak a kritikusok. Az átlagból levont százalék sok moziba járó számára jelent támpontot filmválasztáskor.

A DC képregények legfanatikusabb kemény rajongói magja szerint az oldal rengeteget árt a kedvenceikből készült filmeknek, és szerintük nem kéne az embereknek mások véleményére hallgatniuk, csak a sajátjukra, ezért a Change.org nevű online petíciós oldalon kezdeményezték az oldal bezárását. Szánalmas reakcióból egyértelműen jeles. 

(birthmoviesdeath.com)
2016.08.03