Bringázz a Pesti Esttel!
Folytatódik az akció, ezúttal a Magyar Nemzeti Múzeummal közös szervezésben.

Lételemünk a mozgás és a környezettudatosság! Munkatársaink többsége kerékpárral, rollerrel jár be a szerkesztőségbe, sőt van, aki a gyaloglásra esküszik. A zöld gondolat közel áll hozzánk, újrahasznosított anyagokból készítjük újságunkat és a lelőhelyeinken lévő állványainkat. Fővárosi programmagazinként fontos számunkra, hogy a zöld Budapest jegyében támogassuk a városi kerékpározást.

Ezért tavasszal útjára indítottuk a Bringázz a Pesti Esttel! projektünket, amelyben a Pesti Est szellemisége, a kultúra és az egészséges életmód szeretete, valamint a környezettudatosság egyszerre valósulhat meg. A projekt során ajándékokkal köszönjük meg vendégeinknek, ha biciklivel érkeznek programjainkra.  

A Brigázz a Pesti Esttel! következő állomása a Magyar Nemzeti Múzeummal együttműködve jött létre, ugyanis 2017. május 20-21-én, a Múzeumok Majálisán a múzeummal közösen 50 férőhelyes Pesti Est Kerékpártárolót építünk a Nemzeti Múzeum kertjében. A tároló a program egész ideje alatt a látogatók rendelkezésére áll majd. 

Mindenkit arra biztatunk, hogy a Múzeumok Majálisára válassza a kerékpárt közlekedési eszköznek! 

Az egész családnak érdemes bringára pattanni, mert a kerékpárral érkezőket a Pesti Est ajándékokkal lepi meg. 

2017.05.16