Családi nap állatokkal
Családi nyílt nap a HEROSZ Budapesti Állatotthonban
Budapest, 2017. május 27., szombat
Izgalmas, tartalmas és vidám napot tölthetnek el a családok az otthon védenceinek társaságában. A HEROSZ Budapesti Állatotthon nagy szeretettel vár minden állatbarátot családi nyílt napjára.

Idén az eseményre ellátogat Trokán Anna és családja, Papadimitriu Athina, Cseh László, Vitó Zsombor és Csecse Attila vloggerek, és Gaskó Balázs, aki egyben az esemény házigazdája is lesz.

A szervezők ez évben is számtalan érdekességgel készülnek; lesz kutyaiskola-bemutató a Székesfehérvári HEROSZ – Dog Garden kutyaiskola részvételével, kutyaszépségverseny – melyre bárki nevezhet saját kutyusával, vagy az állatotthon egyik védencével, kutyasétáltatás, kutya- és cicasimogató, a nap végén pedig a már megszokott tombola értékes nyereményekkel! 

Idén első alkalommal a WASH &VAU önkiszolgáló kutyamosó is kilátogat a rendezvényre és bemutatja azt az Európa szerte kedvelt, Magyarországon egyedülálló módszert, amivel pillanatok alatt tisztává varázsolhatjuk kedvencünket. A nyílt napon mindenki ingyen veheti igénybe a szolgáltatást saját háziállata vagy az az otthon lakói számára.

Tóth Gábor „Az alkalmazkodás mesterei” című programjában a városi életközösséget alkotó fajok sokszínű világába pillanthatnak be az érdeklődők. Óvodás és iskoláskorú gyermekek részére összeállított vicces ismeretterjesztő programjait a felnőttek épp úgy élvezhetik, mint a gyerek nézősereg. 

Csárádi Krisztina „egzotikus és veszélyes állatok bemutatója” során pedig testközelből ismerkedhetünk meg néhány pók- és hüllőfajtával. 

A szervezők a kicsiknek idén is gyereksarokkal és ingyenes lovaglással kedveskednek. 

A jelenlévők ellátásáról büfé gondoskodik, de természetesen most sem marad el a már tradíciónak számító közös bográcsozás sem. A nap folyamán a régi jó retro bolhapiacok hangulatát idézi fel a garázsvásár, melynek bevételét az állatotthonban lakó kutyák, cicák valamint egyéb állatok életkörülményeinek javítására fordítják a szervezők. 

A rendezvény május 27-én reggel 10.00 órától délután 15.00 óráig áll nyitva a látogatók előtt, Budapest XXII. kerületében, a Brassói és Nyél utca találkozásánál.  

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt! 

2017.05.17