Katy Perryt kikosarazták
Ms. Perry közel tízéves karrierjét áttekintve kijelenthetjük, hogy a popsztár rendelkezik napjaink legszínesebb klipgyűjteményével. A vadóc énekesnő jelenleg is gőzerővel forgatja Swish Swish című dalának videoklipjét, amely az első forgatási fotók alapján meglehetősen sportos témát kapott.

A 32 éves szupersztár legtöbb videójában igyekszik szokatlan, a hétköznapitól eltérő, olykor már bizarr jelenteteket felsorakoztatni, így talán ennek tudható be az is, hogy Katy az egyik legnagyobb nézettséggel rendelkező előadó a VEVO statisztikái szerint. 

A hamarosan turnéra induló énekesnő következő projektje is nagy dobásnak ígérkezik, ugyanis legújabb, készülő kisfilmjében a dalban eredetileg is közreműködő Nicki Minaj is feltűnik majd, aki már önmagában garantálja a klip sikerességét. A forgatásról kikerült, színfalak mögötti felvételeken jól látható, hogy az I Kissed A Girl pacsirtája egy kosárlabdapályán vett fel néhány jelentet a készülő filmhez, így szemtanúi lehetünk annak, hogy milyen az, ha két díva ledobja a magas sarkút, és sportcipőben hódítja meg a tévécsatornák toplistáit. 

(breatheheavy.com) 

2017.07.25