Woody Allen legújabb felfedezettje Selena Gomez
Woody Allen új, egyelőre cím nélküli filmjében Elle Fanning és Timothée Chalamet mellett Selena Gomez is szerepet kapott - értesült a Variety.com.

Ez lesz a harmadik játékfilm, amit a veterán filmes az Amazon stúdió számára készít, az első a Café Society volt Kristen Stewarttal és Jesse Eisenberggel a főszerepben, a második az ősszel debütáló Wonder Wheel lesz, amely az ötvenes években játszódik Coney Islanden, és egy őr meséli el egy körhintás és a felesége történetét. 

Az Amazonnak készítette első tévés projektjét, a Crisis in Six Scenest is a 82 éves rendező, a sorozat tavaly indult. 

Allen filmjeit mindig titkolózás övezi, úgyhogy egyelőre azt sem tudni, milyen szerepekre szerződtették a három fiatal sztárt. 

A 25 éves hajdani Disney-sztár és sorozatszínész, Selena Gomez a Spring Breakers - Csajok szabadon című filmből lehet ismerős a moziba járóknak, a 19 éves Elle Fanning a Neon Démonból és a Csábításból. 

A 22 éves Timothée Chalamet gyerekszínészként lett ismert a Csillagok között című sci-fiben, idén pedig az Oscarra is esélyesnek tartott Call Me by Your Name-ben játszik főszerepet. 

Allen sok évtizedes karrierje során négy Oscar-díjat nyert, leghíresebb alkotásai az Annie Hall, a Blue Jasmine, a Manhattan és az Éjfélkor Párizsban

(MTI) 

2017.08.10