A terrortámadás miatt mondta le fellépéseit Jennifer Lopez
A hétre meghirdetett összes JLO-koncert elmarad – adta ki hivatalos közleményben az énekesnő sajtósa. A latin díva úgy érzi, hogy most nincs helye ünneplésnek és szórakozásnak a Route 91 Harvesten történt halálos merénylet után.

Las Vegas sötétségbe borult, az egész világ gyászol. Újabb terrortámadás ütötte fel a fejét, ezúttal a Route 91 Harvest fesztivál vendégeit szúrta ki magának az az ámokfutó, aki több mint ötven halálos áldozatot követelő lövöldözésbe kezdett az egyik koncert alatt. A történések az egész sztárvilágot megrázták, sokan közülük nyílt üzenetben fejezték ki együttérzésüket az áldozatok és családjaik felé.

A szintén Las Vegasban rezidenskedő Jennifer Lopezt olyan mélyen érintette a tragédia, hogy a hónap elejére betervezett összes koncertjét elhalasztotta, mondván: jelenleg most nincs helye a szórakoztatásnak a kaszinóvárosban. „Jennifer összetört, hogy ilyen értelmetlen pusztítás történt” - olvasható a közleményben. „Minden gondolatával és imájával az áldozatokért és családjukért fohászkodik”. Az All I Have névre keresztelt koncertshow elmaradt három előadása valamikor a közeljövőben kerül megtartásra. 

(breatheheavy.com) 

2017.10.04