Táncos lábú cowgirlként tért vissza Kylie
Három év után új videoklippel örvendeztette meg rajongóit Kylie Minogue. A Dancing című kisfilm a showgirl 14. lemezének első vizuális előfutára.

When I go out, I wanna go out dancing – hallható a díva új dalának refrénjében. A 49 éves ausztrál szupersztár komolyan gondolta visszatérő szerzeményének mondanivalóját, és egy ízig-vérig bulis, táncolható slágerrel támadta be a toplistákat az év elején. A dalhoz egy hozzá dukáló táncos klip készült, amelynek több mint három percében Kylie fiatalokat megszégyenítő módon ropja a táncparketten. 

A western stílus jegyeivel fűszerezett videó az érkező Golden album anyagából is ízelítőt ad, amely egy teljesen új szintre emeli majd Ms. Minogue karrierjét: a lemezre szánt country-dance számok merőben különböznek az eddig megszokott slágerektől, azonban az énekesnő elmondása szerint a stílusváltás egy cseppet sem csorbította egyéniségét, és egy nagyon kylie-s albumra számíthatnak a rajongók. A Golden megjelenésig azonban még egy kicsit várnunk kell, de addig is irány a parkett, és ahogy az All The Lovers pacsirtája énekli: legyen tánc, tánc, tánc! 

(breatheheavy.com) 

2018.02.01