Olcsó és kevésbé olcsó unaloműző játékok Kínából
Rendelj kínait - 35. rész
Unaloműző játékokkal, illetve mókás eszközökkel szeretnénk ezúttal színt vinni a szürke téli hétköznapokba, a kínai webshopok pedig természetesen ebben is a segítségünkre vannak. Mert ki ne akarna egy lánctalpas kétéltű drónt magának? Emellett pedig három ujjakhoz kapcsolódó terméket is bemutatunk.

WLtoys Q919 tankdrón – Kettő az egyben lánctalpas szörnyeteg 

A WLtoys méltán híres a kínai RC-eszközök terén, mert nagyon sok jó off-road autót, motorcsónakot és kvadkoptert dobott már a piacra. Ez az üzletág is olyan, hogy egyre nehezebb újat felmutatni, és már a választék is brutálisan nagy. Ennek ellenére vannak olyan gyártók, akik adnak a fejlesztésre, és időről időre bemutatnak valóban forradalmi termékeket is. Ilyen formabontó jármű a Q919 is, ami egy lánctalpas jármű és egy drón keresztezése. Ez azt jelenti, hogy rendelkezik négy propellerrel, és képes repülni, mint minden más ilyen jármű, de szokatlan módon a testet egy lánctalpas keretbe szerelték be. Ez pedig nagyon jól jön, ha épp tankosat szeretnénk játszani. 

A járművet HD-kamerával is felszerelték, így folyamatosan követhetjük a mozgását, és nagyobb élmény végignézni a nekifutásból történő felszállást is. A két mód között egy gomb segítségével gyorsan válthatunk, mindkét hajtás ugyanis nem mehet egyszerre. Nyolc percet tud egy töltéssel a levegőben maradni, és hozzávetőlegesen a szárazföldön is ugyanennyit lehet vele játszani. Az akkumulátora 1000 mAh-s, és 100 perc alatt tudjuk újratölteni. Rendelkezik egygombos visszatérés funkcióval is, így a távirányító segítségével akár 100 méter messze is elrepülhetünk vele, akkor is visszatalál. A felettébb forradalmi és minden gyerek álmát beteljesítő RC-jármű 22 500 forintba kerül, de ezért már tartalék propellereket és egy 4 GB-os memóriakártyát is adnak. 

Link >> 

Lábfej alakú fogkefetartó – Hogy a gyerekek is akarjanak fogat mosni 

A kisgyerekeknek nehéz elmagyarázni a fogmosás fontosságát, és sokuk nem is szeret e tevékenységnek hódolni. Ezt szülőként meg kell próbálnunk valahogy megváltoztatni, és különböző trükkök bevetésével sikerrel is járhatunk. Ilyen trükk lehet ez a vicces fogkefetartó, aminek az alakja lábfejet formáz, az ujjak között pedig a keféket lehet tárolni.

Felnőttként talán nem annyira vonzó ez a tárgy, de a gyerekek imádják az ilyen dolgokat. A tartót egy tapadókorong segítségével tudjuk rögzíteni a csempére vagy bármilyen bútor oldalára. Bevállalósabbak kábeltartónak is használhatják. A humoros fürdőszobai kiegészítőért 1160 forintot kérnek el a Gearbest webhopjában. 

Link >>

 

Ujjlenyomat-olvasó pendrive – Biztonságos adattárolás 

A biztonságos adattárolás nagyon fontos, ha olyan bizalmas információkat tárolunk, amik nem tartoznak másra, és szeretnénk is megóvni a kíváncsi szemek elől a fájlokat. Legegyszerűbb módja ennek a titkosítás, de amint kiírjuk a dokumentumokat vagy képeket egy sima külső adathordozóra, máris könnyebb hozzáférést biztosítunk hozzájuk. Az ujjlenyomat-olvasó pendrive ellenben jól megvédi az elrejtendő dolgainkat, ráadásul gyakorlatilag feltörhetetlen.

A fémből készült termék nagyon igényes kinézetű, az olvasófelület pedig karcálló, hogy ne menjen tönkre. A használata is pofonegyszerű, elég csatlakoztatni a számítógéphez és leolvastatni az ujjnyomatunkat. Abban a pillanatban meg is fog jelenni a rejtett meghajtó a fájlkezelőnkben. Elérhető 32 GB-os és 64 GB-os verzióban is. A kisebbik 10 000 forintba kerül, míg a nagyobb tárhellyel rendelkezőért 13 500 forintot kérnek el. 

Link >>

Ujjgördeszka – Építs pályát! 

A gördeszka töretlen sikernek örvend a fiatalok körében, és talán ezért sem kell csodálkozni azon, hogy már létezik olyan variáns is, ami csak pár centiméter és az ujjunkkal kell trükközni vele. Ugyan az elképzelés kissé bizarr, de egy unalmas iskolai szünetben abszolút van létjogosultsága. Ezekhez a kis deszkákhoz ráadásul lehet kapni komplett pályákat is, a most említett termék is ilyen.

A készlet több darabból áll, így kedvünkre variálhatunk és építhetünk akadályokat magunknak. Az összeállításban öt darab pályaelem található,  amihez két ujjdeszkát is kapunk. Akinek nagyon bejönne a dolog, további elemekkel is bővítheti a pályáját. Az alternatív gördeszkás élményekért 5500 forintot kell leszámolnunk a Banggood online boltjában. 

Link >>

www.rendeljkinait.hu
2018.02.09