Gyenge eladásokat produkált, mégis első helyre került Timberlake új albuma
Még soha nem vásároltak ennyire kevés példányszámban Justin Timberlake-lemezt, azonban ez még így is elég volt ahhoz, hogy az énekes a Billboard albumlista trónjára kerüljön.

Meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült Justin február 2-án megjelent legújabb albuma, a Man Of The Woods. Az énekes hiába kérte fel ötödik nagylemezének elkészítéséhez a mai popzene legnevesebb dalszerzőit és producereit, a nagy durranás sajnos elmaradt: sokan még a rajongók közül is rossz szájízzel hallgatták végig a korong 16 dalát, amely stílusát tekintve sokkal inkább hasonlít egy eklektikus Timberlake best of-hoz, mintsem egy tudatos koncepció szerint kialakított zenei projekthez. A lemez sikerességét az egykori Disney-sztár Super Bowl-os fellépése sem karolta fel, ami szintén laposra sikeredett az előző évek nagyszabású produkcióihoz képest. 

A Billboard hivatalos adatai alapján ettől függetlenül az albumot 293 000 példányban értékesítették, amely Timberlake előző statisztikáihoz képest ugyan kevésnek számít, de még így sikerült csúcsra törni az első heti számadatoknak köszönhetően. A Man Of The Woods így Justin negyedik olyan anyaga, amely megjelenését követően a Top 200-as lista első helyéig kúszott. 

(breatheheavy.com) 

2018.02.12