Fergie megtörte a csendet a himnuszbotránnyal kapcsolatban
Vasárnap óta lázong az internet népe Fergie NBA All-Star produkcióján, amely korántsem olyan fogadtatásban részesült, mint amire a Black Eyed Peas egykori frontasszonya számított.

Fergie-t érte a megtiszteltetés, hogy elénekelhette az amerikai himnuszt az NBA mérkőzés kezdete előtt. A 42 éves énekesnő örömmel fogadta a felkérést, és kihasználva a lehetőséget, szeretett volna valami ízig-vérig „förgis” előadást nyújtani. Az egyedi produkciót azonban nem mindenki fogadta jó szájízzel, sőt: a nézők nagy része egyenesen felháborodott a sajátos performanszon és nemzetgyalázónak nevezte a dívát. A fellépés már az első pár másodperc után kudarcra ítéltetett, a jelenlévő nézők mellett a játékosok sem leplezték véleményüket, így nagy részük fintorogva és nevetve reagált a Grammy-díjas művésznő feldolgozására. 

Fergie-t azóta folyamatosan érik a negatív kommentek közösségi oldalain, így elérkezettnek látta az időt, hogy tisztázza a kialakult helyzetet, ami előtt továbbra is értetlenül áll. „Mindig nagy megtiszteltetés számomra, ha az amerikai himnuszt énekelhetem, és szerettem volna valami különlegeset alkotni az NBA számára. Művészként kísérletező vagyok, de ez sajnos nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. Szeretem ezt az országot és őszintén a legjobbat akartam kihozni a produkciómból” - nyilatkozta a TMZ-nek a Big Girls Don't Cry énekesnője.

(breatheheavy.com) 

2018.02.20