Vegas, baby! Gwen Stefani is rezidens fellépő lehet a bűnök városában
Las Vegas csak úgy szippantja magába a világsztár előadókat: Lady Gaga, Britney Spears és Jennifer Lopez után Gwen Stefani lehet a következő, aki egy kis időre feladja a nemzetközi koncertezés egy vegasi rezidensségért cserébe.

A legfrissebb hírek szerint Gwen Stefani lehet Las Vegas új üdvöskéje. A bennfentesek szerint a No Doubt egykori énekesnője egy kecsegtető ajánlatot kapott Planet Hollywood csapatától, mely szerint a régen Axis néven működő Zappos Theater színháztermében kellene szórakoztatni a szállodába érkező vendégeket. Habár hivatalos megerősítés nem érkezett egyik fél részéről sem, de ez a lehetőség mindenképp kézenfekvő lenne Gwen számára; a szőke díva legutoljára 2016-ban turnézott Észak-Amerikában az akkor tavasszal megjelent This Is What The Truth Feels Like című anyagával, ezt követően pedig csak néhány ünnepi fellépést vállalt tavaly októberben kijött karácsonyi korongjának népszerűsítése érdekében. 

Habár döntés még nem született az ügyben, a Las Vegas-i koncertsorozat kérdése nemcsak a közönség, hanem az előadók véleményét is rendkívül megosztja: például Justin Timberlake legutóbb azt nyilatkozta, hogy egy efféle szerződés aláírása egyenlő egy szépen ívelő karrier eltemetésével, így soha nem mondana igent egy ilyen ajánlatra.  

(breatheheavy.com) 

2018.03.07