A hordozhatóság ma már alap
Rendelj kínait - 37. rész
Sminktükör a kézbe, hátizsák a zsebbe, LEGO-figura a bögrére, szerszámok a csuklóra, és már indulhatunk is utunkra jól felszerelve a legújabb kínai kütyüjeinkkel. Nincs többé elmosódott szemfesték vagy unalmas kakaózás, és egy kis barkácsolás sem foghat ki ezentúl rajtunk!

Világítós sminktükör – Ne legyen probléma a fény hiánya! 

Férfiként nehéz megnyilvánulni női témákban, de azért néha muszáj beleásni magunkat ezekbe a tárgykörökbe is, ha máskor nem is, de a szívünk hölgyének születésnapja előtt biztosan. Ilyen esetekben nem kevés fejtörést okoz valami olyan ajándék fellelése, aminek örül is a célszemély. Jelen esetben úgy érzem, hogy megtaláltam a tökéletes meglepetést. A világítós sminktükör sok hölgy felszereléséből hiányzik. A fürdőszobákban ugyan általában található egy hasonló, de nagyobb darab, ami mellett lámpák is vannak, vagy akad egy külön erre a célra vásárolt sminkcucc, de azokon sokszor nincsen semmilyen világítótest. 

Természetesen ezek is jól használhatók, de azért az egyszerűség kedvéért érdemes venni egy LED-ekkel felszerelt kínai variánst, mert könnyebb lesz vele a szépítkezés. A tükrös felület szinte 360 fokban forgatható a tökéletes szög érdekében, és a két oldalán 8-8 darab LED biztosítja a tökéletes megvilágítást. A fényerejüket állíthatjuk is az alul elhelyezett érintős gombbal. A tükör világítását 4 darab ceruzaelem működteti, de akár hálózatra is köthetjük egy micro-USB-kábel segítségével. Fekete, fehér és halvány rózsaszínben lehet hozzájutni az eszközhöz, ami kétségkívül hasznos kiegészítő a gyengébbik nem számára. Bár az ára nem kiemelkedően alacsony, azért az érte kért 8000 forintot korrektnek gondolom. 

Link >>  

Naturehike összecsomagolható hátizsák – elfér a zsebben 

Bizonyára sokan ismerik az összecsomagolható szatyrokat, amik nagyon hasznosak tudnak lenni a nagy bevásárlások idején, viszont nem biztos, hogy találkoztak már a hasonló elven működő túrahátizsákkal is. A trükk egészen egyszerű, olyan vékony – de strapabíró – anyagból készítik a 18 literes táskát, hogy az összehajtva és hálózsákként belegyömöszölve egy kis tasakba öklömnyi méretű lesz. A hátrésznél általában megtalálható tömésektől ugyan el kell köszönnünk, de egy pulóverrel ez is orvosolható, ami valószínűsíthetően mindig van is egy erdőjárónál. A vízállóságot viszont nem áldozták fel a méret oltárán, így ezzel nyugodtan számolhatunk. A rendkívül kis mérethez alacsony ár is párosul, mert már 2500 forintért megvásárolhatjuk a táskát. 

Link >>

LEGO-kompatibilis bögre – Építs LEGO-t a reggeli kakaóra! 

Már korábban is írtunk LEGO-szerű kínai játékokról, amik minimum akkora szórakozást biztosítanak, mint a dán cég gyártmányai, de most egy különlegesebb termékről esik szó. Egy bögréről, aminek olyan bütykei vannak, amik kompatibilisek a LEGO-alkatrészekkel, így mindenféle építhető rájuk. Remek fejlesztőjáték ez a gyerekek számára, és azt is biztosítja, hogy a móka se maradjon el a reggelizőasztalnál. Haladó felhasználók összeépíthetnek több bögrét is egy sorba, és akkor indulhat is az egyszerre ivós kihívás. Szerencsére abszolút megfizethető a termék, mindössze 2100 forint, ami nem sok egy ilyen különleges bögréért. 

Link >>  

Raitool mágneses szerszámtartó karpánt – Mindig kéznél a csavarhúzó 

A mindennapi barkácsolás során a csavarok és szerszámok előszeretettel tűnnek el a műhely rejtett részeire. Ilyenkor indul a keresgélés, és egy rakás idő elmegy ezzel az idegesítő tevékenységgel. A baj megelőzhető egy kínai termékkel, amit a kezünkre kell felerősíteni, mint egy karpántot. Egyszerű megoldást kínál, ugyanis a benne elhelyezett nagy mágneslap vonzza a fém alkatrészeket, amiket így simán odapattinthatunk egy mozdulattal, és nem vesznek el. A nagyobb szerszámokat már kényelmetlen lenne a karunkon tárolni, de az apró csavaroknak szinte elhanyagolható a tömegük, és szó szerint kézre esnek. Barkácsolni szeretők számára pótolhatatlan eszköz, amit mindössze 1000 forintért kínálnak a webshopokban. 

Link >>

www.rendeljkinait.hu
2018.03.23