Június közepén indul az évad a Szarvasi Vízi Színházban
A Leszállás Párizsban című vígjátékkal nyitja nyolcadik évadát június 15-én a Szarvasi Vízi Színház. Idén nyáron többek között olyan előadások lesznek láthatóak, mint a My Fair Lady, a Janika, A miniszter félrelép vagy a Bob herceg.

A színház programját idén is a műfaji sokszínűség jellemzi, így lesz operett, táncjáték, próza, musical, koncert, mese és cirkuszművészet a kéthónapos évad alatt. A programok csaknem fele ingyenesen tekinthető meg. 

Az idei évad egyik újdonsága a Talkshow a víz fölött - Mellettem az utódom elnevezésű est, melyben híres művészek és nyomdokaikba lépő gyermekeik lesznek a beszélgetőpartnerek, mások mellett Oberfrank Pál és táncművész-koreográfus lánya, Réka; Kovács Frigyes és végzős színművész szakos fia, Tamás; vagy Straub Dezső és fia, a színész-rendező Péter. 

Szintén újdonság a Zene a víz fölött című ingyenesen látogatható programsorozat, amelyben kamarazenekarok közismert dallamokat játszanak a publikumnak. 

Mivel 2018 a családok éve - minden szerda este fél 8-tól meseelőadás lesz látható. A Szarvasi Vízi Színház programsorozata augusztus 19-én a VII. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál díjátadó gálájával zárul. 

(MTI) 

2018.05.15