Jennifer Lopez, a videoklipek új királynője
Pink után ismét egy női előadó kapja az MTV Video Vanguard Awardját: a zenecsatorna ezúttal a latin díva, JLO videográfiáját méltányolja életműdíjjal az augusztus 21-én megrendezésre kerülő MTV Video Music Awardson.

Megannyi lehetséges név és spekuláció után végül bejelentették, hogy idén ki viheti haza az MTV legrangosabb díját. A csatorna ítészei ezúttal a hamarosan 50. születésnapját ünneplő Jennifer Lopeznek ítélték oda a trófeát, aki több mint húsz éve árasztja el videoklipekkel a szakmát; az énekesnő első kisfilmje 1998-ban debütált Baila címmel, ami azonnal a csúcsig repítette az akkor még a szárnyait próbálgató pacsirtát. A debütálást követően olyan világhírű slágerekkel hódította meg a zenetévék nézőit, mint például a Let's Get Loud, az I'm Real, a Qué Hiciste vagy éppen a digitális platformokon legnagyobb nézőszámot produkáló videója, a Pitbullal közös On The Floor

Az elismerésre azóta JLO is reagált Twitteren-oldalán, ahol háláját fejezte ki népes rajongótáborának. „Ha lemaradtál volna róla: én kapom az MTV Video Vanguard Awardját 2018-ban… annyira izgatott és hálás vagyok” - csiripelte Lopez. 

(rollingstone.com) 

2018.08.02