Ünnepi vásárok advent utolsó hétvégéjére
2018. december 21-23.
Hétvégi programajánlónk idei utolsó fejezetéhez érkezett. Ezúttal is az ünnepi különkiadással jelentkezük középpontban a budapesti adventi vásárokkal. Még nem késő kilátogatni valamelyikre, ahol last minute beszerezhetjük a hiányzó ajándékokat és forralt borral, punccsal és egyéb finomságokkal hangolódhatunk rá a karácsonyra.

Karácsonyi lakásvásár 

Tereza 

december 22., 10–17h

www.facebook.com  

Óriási beltér, színes, festett falak, mexikói forralt bor, orchata, taco, legmenőbb kofák, szuper Dizájnpiac, jó hangulat! Felejtsétek el a plázadömpinget, lazítsatok egyet szombat délután egy margaritával a kezetekben. Családot, barátot, kutyát hozni ér. 

Óbudai Dizájn Piknik 

Esernyős  

december 22–23.  

www.facebook.com 

A Szindbád Rendezvénytérben kialakított Dizájnfal szemet gyönyörködtető, kreatív alkotásokkal fogadja a betérőket. A tervezők és dizájnerek művészi munkái között akár egyedi karácsonyi ajándékokra is lelhetünk, miközben beszélgetni is lehet a tervezőkkel. Ingyenes!  

Gozsdu Karácsonyi Vásár 

Gozsdu udvar 

december 23-ig  

www.gozsduudvar.hu 

A karácsonyi vásáron kincsek és kézműves alkotások várják, hogy a karácsonyfa alá kerülhessenek. 

ISBN+Xmas Market 2018 

ISBN könyv+galéria 

december 23-ig 

www.isbnbooks.hu  

A vásáron független publikációkat, zine-eket, kiállítási katalógusokat és egyéb szakmai kiadványokat tesznek elérhetővé kedvezményes áron! 

WAMP – Karácsonyi vásár 

Millenáris  

december 23-án 10h  

www.wamp.hu 

A dizájnvásár azokat várja, akik valóban minőségi ajándékokat szeretnének a fa alá válogatni, legyen szó ötletes gyerekjátékokról, igényes printtermékekről, hazai tervezők által megálmodott különleges ruhákról vagy kiegészítőkről. Az egyedülálló és széles kínálatnak köszönhetően nem lesz nehéz megtalálni a személyre szóló meglepetést. 

Advent Óbudán

Óbuda, Fő tér

december 23-ig

www.adventobudan.hu

Zenei fellépők, gyermek programok, kézműves vásár, ízletes falatokat kínáló gasztrosétány várja a látogatókat. Ingyenes!

Advent a Várkert Bazárban 

Várkert Bazár  

december 22–24.  

www.varkertbazar.hu 

Számos program várja a látogatókat a karácsonyi hangulat és készülődés jegyében, amely minden korosztály számára tartogat különlegességeket. Ingyenes! 

Újpesti Karácsonyi Vásár 

december 24-ig 

Újpest, Szent István tér  

www.facebook.com 

A november 24-től december 24-ig tartó rendezvény évről évre rengeteg ünnepi programmal és koncerttel szolgál, és ez idén sem lesz másképp. Válogathatunk a finom ételek és italok színes skálájából, vásárolhatunk a különböző vásárfiák közül, vagy akár adományozhatunk is, mindeközben magyar sztárfellépők koncertjeit élvezhetjük.  

Téli fesztivál és karácsonyi vásár 

Városháza park  

december 28-ig 

www.adventbudapest.hu

Kedden és csütörtökön a fővárosi iskolák, hétköznap esténként pedig az amatőrök veszik birtokba a fűtött hüttét, esténként jobbnál jobb hangulatos koncertek követik egymást. Hétvégén főként gyerekprogramok, gyerekszínházi előadások, közös éneklés, bibliai mese- és kézműves foglalkozások lesznek, többek között érkezik a Bárókerti Bábszínház, a Tekergő Színház és a Muzsikáló Manó Matiné is. Ingyenes!   

Advent Szentendrén 

Szentendre 

január 6-ig 

www.szentendreprogram.hu 

Szentendre történelmi belvárosa ünnepi díszbe öltözik az adventtől vízkeresztig tartó időszakban. Adventi vásár a Dumtsa Jenő utcában, szabadtéri rendezvények, változatos művészeti és kulturális programok és kiállítások várják a látogatókat. Ingyenes!  

2018.12.19