Új gyerekcsatornát indít a Viacom
Április 1-jén startol a Nicktoons, így az új gyerekcsatorna, a Nickelodeon és a Nick Jr hármasa a legkisebbektől egészen a kamaszokig nyújt változatos programkínálatot.

A népszerű SpongyaBob Kockanadrág, a Tini Nindzsa Teknőcök és a Kung Fu Panda mellett a magyar közönség számára eddig ismeretlen tartalmakkal is jelentkezik a Viacom új csatornája, melynek egyik nagy dobása a nyár elején debütáló Szivárvány Pillangó Egyszarvú Cica lesz. Az óvodás korúaknak tanulságos szórakozást nyújtó Nick Jr és a nagyobb gyerekeknek élő szereplős, illetve kultikus animációs sorozatokat kínáló Nickelodeon tökéletes kiegészítője a Nicktoons, amely a 4-10 éves gyerekek számára biztosít egész napos válogatást a legjobb rajzfilmsorozatokból magyar nyelven. 

A jelenleg 25 ország több mint 86 millió otthonában látható Nicktoons tévécsatorna 2019 áprilisától Magyarországon és Romániában is elérhető lesz a kábelszolgáltatók, így a DIGI és az Invitel hálózatain, valamint a Magyar Telekom és a UPC is kínálatában is szerepel majd. 

2019.03.29