Hegyvidéki Úszóiskola Nyári Úszó- és SportMix tábora
Budapest, Városmajor u. 29., 2019. június 17. - augusztus 2.
A Hegyvidéki Úszóiskola a tanév közben már jól megszokott oktatói gárdájával Nyári Úszó- és SportMix táborába várja a gyermekeket júniustól.
2019-ben június 17-től augusztus 2-ig, 7 héten keresztül vehetnek részt a kisiskolások a képességfejlesztő sporttáborban, ahol az úszás mellett a szinkronúszás és a kézilabdázás alapjait is elsajátíthatják. Továbbá augusztus utolsó hetében mintegy iskola előtti utolsó közös kalandként egy extra héttel, a 8. turnussal is készülnek a szervezők a gyermekeknek. A napi 2 sportágspecifikus blokk mellett a tábor sportmix jellegét tovább erősítve minden délután más-más jellegű mozgásos feladattal, csapatversennyel, játékos vetélkedővel várják a résztvevőket.

A 8 hét alatt fő sportágként az úszás játszik majd központi szerepet, míg a 2 másik sportág 2-2 héten keresztül választható. A hétfőtől péntekig zajló napközis turnusok megkoronázásaként a pénteki napot a gyerekek a reggeli blokk után a Budakeszi Vadasparkban tölthetik.

Ahogy a Hegyvidéki Sportközponttól és Úszóiskolától megszokhatták már a környékbeliek, a nyár folyamán a táborok mellett számos más programmal is várják a lakosokat. 7 héten át zajlanak majd az intenzív úszótanfolyamok és felnőtt úszásórák, ezenkívül az Aktív Hegyvidék ingyenes sportprogramjai is számos helyen a nyári időszakban is folytatódnak.

Az intenzív tanfolyamok  (hétfőtől csütörtökig napi 1 óra oktatás) ára 7700 Ft/turnus (4 alkalom), míg a táboroké az 28 000 Ft/fő/hét. Mindkét esetben 500 Ft a testvérkedvezmény.
 
Kapcsolat és információ:
 
Telefon: 06-70-490-3045     (hétfőtől-péntekig, 10-19 óra között)
e-mail: info@hegyvidekiuszoiskola.hu
www.hegyvidekiuszoiskola.hu
www.facebook.com/hegyvidekiuszoiskola