A Pretty Woman Londonba érkezett
A Broadway meghódítása után a West Endre költözik Julia Roberts nagy sikerű filmjének musicalváltozata. Annak idején nagymamáink, anyáink, vagy épp mi magunk izgultuk végig, hogyan botladozik vagy épp remekel a csinos és kedves prostituált a felső tízezer körében.

Hivatalosan is bejelentették, hogy a már kultikusnak számító romkom, a Pretty Woman (Micsoda nő!) musicalváltozatát 2020 februárjában Londonban, a West Enden is bemutatják.  

A 2018 óta a Broadway-en futó előadás szövegét Garry Marshall – aki a musical alapjául szolgáló filmet rendezte – írta, a zenéjét pedig Bryan Adams és Jim Vallance szerezte.

Az 1990-ben készült filmben egy sikeres üzletember (Richard Gere) felszed menő autójával egy prostituáltat (Julia Roberts), majd másnap érdekes ajánlatot tesz neki. Telnek az együtt töltött napok, a nézők pedig szurkolhatnak, hogy vajon legyőzik-e a szerelmesek az akadályt, amit ez esetben leginkább a társadalmi különbözőség testesít meg.

A New Yorkban nagy sikerrel játszott musicalnek egyébként nem a londoni lesz az első külföldi előadása, 2019 szeptemberében Németországban, Hamburgban mutatják be, nemrégiben már a főszereplőket is megnevezték.  

2019.06.20