Street Training - Tanulni bármikor, bárhol és bárkitől lehet
Budapest, Városliget, szeptember 14. 10:00
Közel 100 témában, profi szakemberek és trénerek közreműködésével bárki számára elérhető ingyenes tréningnapot tart a Flow Alapítvány 2019. szeptember 14-én a Városligetben, ahol oldott hangulatban, másfél órás minikurzusokon tanulhatnak, inspirálódhatnak, fejlődhetnek az érdeklődők.

A nap során 10, 12, 14 és 16 órától kezdődnek a 1, 5 órás minitréningek, amiket tanácsadó cégeknél dolgozó profi szakemberek, trénerek tartanak közel 100 témában, úgymint kommunikáció, változáskezelés, személyes hatékonyság, eredményes együttműködés, konfliktuskezelés, önismeret, mit jelent ma nőnek lenni, munka a non profit szférában, generációk közötti konfliktusok, hogyan lépjük át a korlátainkat, pályaválasztási, gyereknevelési kérdések.  

Az egyedülálló kezdeményezés célja, hogy életkortól függetlenül bárki részt vehessen a képzéseken és kipróbálhassa ezt a tanulási módszert, aki új dolgokat szeretne tanulni, inspirálódni, fejlődni és beszélgetni egy jó hangulatú, szabad téri eseményen, ahol nemcsak a trénerektől, de egymástól is tanulhatnak az érdeklődők. Érdemes pléddel érkezni, hogy legyen mire leülni,  és némi rágcsálnivalóval hozzájárulni a közös jókedvhez.

Részletes program és regisztráció: streettraining.hu  

2019.08.30