Exkluzív szilveszteri Szomszédok-adás a Life TV-n!
20 éve ért véget a máig népszerű magyar teleregény, a Szomszédok, melynek apropóján egy emlékadás készült. A december 31-én este a Life TV-n vetítésre kerülő műsorban megszólalnak az egykori szereplők, valamint exkluzív, eddig soha nem látható jeleneteket is bemutatnak.

20 évvel ezelőtt, 1999. december 30-án került adásba a Szomszédok sorozat 331., egyben utolsó epizódja. A Szomszédok kultusza azóta is virágzik, még az egészen fiatalok körében is népszerű, aktívak a rajongói fórumok, mémek születnek és a közösségi médiában idézik a régi nagy poénokat, mondatokat. A produkció készítői a 20. évfordulóra forgattak egy különleges emlékadást, a 332. epizódot, amely egy 25 perces rendhagyó riportfilm a főbb szereplőkkel (Nemcsák Károly, Ivancsics Ilona, Trokán Péter, Fehér Anna, Frajt Edit és Pásztor Erzsi).

A riportban megszólaló színészek elmondják, mit jelentett nekik akkor a sorozat, hogyan hatott a karrierjükre. A műsor választ keres arra is, miért olyan népszerű még ma is a Szomszédok, illetve eljátszik azzal a gondolattal, kivel mi történne, ha folytatódna, illetve a színészek elárulják azt is, egyáltalán folytatnák-e a sorozatot. Az emlékadásban a régi forgatások olyan exkluzív felvételeit is bemutatják, amelyek még soha nem kerültek adásba, köztük számos humoros jelenettel, amelyek a forgatások hangulatát adják vissza.  

A film december 31-én, este 21:30-tól látható a Life TV műsorán.  

(Life TV)

2019.12.20