20. ARC
2020. július 31-ig lehet még jelentkezni
Az immár 20 éves hagyománnyal és komoly imertséggel rendelkező pályázat és kiállítás az idén is körültekintően felelősségteljes, szabad és kreatív képkészítésre buzdítja a pályázatán résztvevőket.

Bár a pályázatot kiírták, a szervezők még nem tudják, hogyan tudják megrendezni a kiállítást. Mindenesetre 2020. július 31-én 12 óráig várják a pályaműveket.

 

 

Részlet a pályázati kiírásból: 

 

„HOVA TOVÁBB?  

Helló, mizu, mi van veled? Te érted, hogy mi van most? Hogy mi történik velünk és mit érzünk a maszk mögött a globális bizonytalanságban? Tényleg ennyire megváltozott minden? Vagy mi változtunk meg?  

 

Szerinted mi legyen? Merre vegyük az irányt? Vissza a múltba, vagy előre a jövőbe? Meneküljünk egy másik bolygóra, vagy változtassuk meg ezt a világot? Messiás kell, megmentő, új intelligencia, vagy találjunk vissza önmagunkhoz? Kifelé meneküljünk, vagy fedezzük fel, mi van legbelül?  

 

Te mibe kapaszkodsz, amikor megfordul körülötted a világ? A vakcinákba, távolságtartásba, lélegeztetőgépekbe, mentőcsomagokba? Vagy a képzelőerődbe, a kreativitásodba? Az ötleteidbe? És ha igen, most van ötleted? Van víziód?  

 

El tudod mondani, hol a hova, merre a tovább? Van ötleted, hogy megmutasd másoknak is, hogy hol tartunk most? Szerinted jól változunk? Vagy szerinted is rossz irányba mennek a dolgok? Te mit gondolsz, mit érzel, mit képzelsz, mit akarsz, mit látsz?  

 

Találd ki, rakd össze, mutasd meg és vegyél részt! Most ez a legfontosabb: adjunk erőt egymásnak azzal, hogy van elképzelésünk, van képünk és lehetőségünk!  

 

Szabadon választott téma: Az alkotói szabadság jegyében a felkínált témán kívül más ötlettel, témával is pályázhatsz szabadon!  

 

Magyarország legnagyobb köztéri kiállítása várja szabad gondolataidat és zseniális vizuális ötleteidet!  

Alkoss képet, és pályázz!" 

 

 

A pályázattal kapcsolatos minden információ megtalálható a facebook.com/arcmagazin, valamint a https://arcmagazin.hu weboldalakon. 

 

2020.06.30