Szeptember 1-től jelentős árkedvezménnyel nyit a Szt. Gellért Gyógyfürdő
Az újranyitás alkalmából a fürdő nemcsak kedvezményes fürdőbelépőkkel, bérletekkel és masszázsbérlettel, hanem különleges programokkal is várja vendégeit szeptember 5-én.

Az újranyitási akció keretében a belépőjegyek közel 40%-kal csökkentett áron vásárolhatóak meg 2020. október 31-ig, a 15 alkalmas akciós bérletek pedig további 15% kedvezményt biztosítanak. Újdonság az 5 alkalmas masszázsbérlet is, mely nemcsak a Gellért fürdőben vehető igénybe, hanem a Társaság által üzemeltetett összes fürdőben. 

A fürdő felkészítési munkálatai a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlásai szerint zajlottak. A fürdő területére a kibővített házirend betartásával lehet csak belépni. A vendégek még nagyobb biztonsága érdekében a fürdők bejáratánál hőmérsékletmérést végeznek és 37 fok feletti testhőmérséklet esetén nem engedik be a látogatókat!

Szeptember 5-én a programokon a látogatók a fürdőbelépő megváltásával térítésmentesen vehetnek részt. Karacs Ildikó mantraénekes koncertjein a gyógyító, testet-lelket simogató rezgések fokozzák a fürdőzés élményét. A zenei vonalat erősíti a VoiceStation csapata, a fürdőben három alkalommal lépnek fel, koncertjeiken nemzetközi filmek és népszerű dallamok hangzanak el. Az egészségről az alakorvoslás program gondoskodik állapotfelméréssel, testösszetétel-méréssel és tanácsadással.

Emellett a fürdő masszőrei ingyenes, frissítő nyakmasszázzsal kedveskednek a vendégeknek, a külön erre a napra kialakított vitaminbárban pedig lehetőség lesz friss gyümölcslevek kóstolására. A hagyományokhoz híven ingyenes épületlátogatások is várják az érdeklődőket, ahol lehetőség lesz a fürdő alatti különleges ősforrást és barlangrendszert is megtekinteni. A látogatások után helyszíni „Víz-kvíz” játékban is részt vehetnek az érdeklődők, a helyesen válaszolók fürdőbelépőket nyerhetnek. A fürdőkben a vezetett séták regisztrációhoz kötöttek. 

2020.08.28