Június elején pénzeső várható!
Budapest, Papp László Bp Sportaréna, 2007. június 1 - 3.
Egyszerű tény: Az idő pénz. Mindannyian vártunk már a telefonon gépzenét hallgatva az ügyintézőre, meredtünk a számítógép monitorjára a gördülő menüben a számunkra megfelelő konkrét ajánlatot kutatva hasztalanul. Megmagyarázhatatlan módon továbbra is egyetlen módja maradt pénzügyeink intézésének: a személyes ügyintézés.

Magyarországon az idén első alkalommal, június 1-3. között rendezik meg a PÉNZEXPO kiállítást, melynek helyszíne a Papp László Budapest Sportaréna.

A széles spektrumú pénzügyi kiállítás segít eligazodni az ajánlatok útvesztőjében. Nem csak rengeteg időt, hanem pénzt is spórolhat azzal, ha kilátogat a PÉNZEXPOra, ahol azonnal választ kaphat kérdéseire, elkészítik az Ön személyes ajánlatát, így lehetővé válik a legkedvezőbb konstrukció kiválasztása a legrövidebb időn belül. Személyes meggyőződéséből, s nem a reklámok kínálatából kell döntenie. Nem is gondolná mennyi jó mód van a jómód eléréséhez. Győződjön meg róla személyesen: bankok, biztosítók, tanácsadók, lízingcégek, pályázatírók, szaklapok, szakmai előadók segítenek abban, hogy magánemberként is biztos helyen tudja befektetését, hitelét, biztosítását, vállalkozásaihoz ideális pénzügyi partnereket találjon. 

A kiállítás célja, hogy a száraznak és gyakran távolinak tűnő pénzügyi szektort újszerű, közvetlen módon mutassa be, és a nagyközönség számára is kézzelfoghatóvá tegye. A rendezvény rámutat arra, hogy tudatos pénzügyi döntéseink pozitívan hatnak mindennapjainkra. Ezt a törekvést segíti többek között az MNB helyszíni előadása új, középiskoláknak szóló programjáról, továbbá László Csaba prezentációja, mely a lakosság, valamint a kis- és középvállalkozások számára legfontosabb adónemek rejtelmeibe ad betekintést.  

A bankok, biztosítók, pénztárak, hitelintézetek, lízingcégek, ingatlanfinanszírozással foglalkozó és pénzügyi tanácsadó cégek aktuális és kedvezményes ajánlatai mellett a PÉNZEXPO látogatói megismerhetik a Magyarországon - és közvetlenül Brüsszelben - elérhető Európai Uniós támogatási forrásokat is, és gyakorlati segítséget is kapnak a pályázatok elkészítéséhez a Bruxinfo Európai Elemző Iroda brüsszeli tanácsadóitól. 

A rendezvény színes programokkal, óránkénti nyereménysorsolással és előadásokkal várja a látogatókat. A kiállítás záró napján műtárgy-árverésre kerül sor, számos különleges és értékes grafikára licitálhatnak a látogatók. Az árverésre bocsátott műtárgyak előzetesen is megtekinthetők a www.penzexpo.hu weboldalon.  

A PÉNZEXPO 2007 keretében az előzetesen regisztrálók részt vehetnek Magyarország első nagyszabású, országos amatőr Pókerbajnokságán, ahol a legjobb játékosokat a szervezők rendkívül értékes nyereményekkel jutalmazzák. A döntőben az előzők napok győztesei olyan nagynevű pókerjátékosokkal játszhatnak együtt, mint  

Tóth Richárd, aki Magyarország első számú játékosa, a World Series of Poker 2. helyezettje, a European Poker Masters első helyezettje, a European Poker Tour harmadik helyezettje, a Party Poker Sunday Million nyertese,  

Pintér Márk Budapest Poker Open nyertese, Poker in Europe harmadik helyezett, Karkus András - WSOP Maint Event helyezett, European Poker Masters hatodik helyezett,  

Gelencsér Péter - Pokerstars Sunday Million nyertes, European Poker Masters harmadik helyezettje,  

Majka, Balázs, Szabó Leslie, Varró Dániel (József Attila-díjas költő, műfordító), és OJ Sámson

Részletekért és előzetes látogatói, illetve játékosi regisztrációért kattintson a www.penzexpo.hu weboldalra, ahol a regisztráltak között kisorsolnak 20 európai hétvégi utazást. 

2007.05.31